Tantje Leentje nu al een succes, extra avonden op het menu

Een regionale hit overgoten met een Amsterdams sausje. Het concept van pop-uprestaurant Tantje Leentje op Vliegveld Twenthe blijkt na het eerste weekend al een groot succes. Er zijn zelfs extra avonden op het menu gezet. Het idee komt van Vliegveld Twenthe en de Goorse Karen Eijkelkamp, die met haar vriendin en zakenpartner Jorieke Eertink een sfeer heeft gecreĆ«erd van een culinaire muzikale avond. “De eerste week is meer dan geslaagd. Spannend, maar we hebben gewoon nu al extra avonden ingepland.” De bezoekers krijgen namelijk naast de hele avond drankjes, hapjes, een vier-gangen-diner ook nog Amsterdams muzikale klassiekers voorgeschoteld. Zo wordt er in de ruime hangar-hal toch nog voor gezelligheid gezorgd en is dit binnen alle richtlijnen een geslaagd experiment van de dames, die met hun bedrijf Ik Wil Kippenvel veel evenementen zagen wegvallen.

Karen Eijkelkamp in het geel en Jorieke Eertink in het wit met de rest van het team Tante Leentje

Hun agenda was leeg, maar met dit concept hopen ze net als in het openingsweekend ook de komende twee maanden de mensen uit Goor en de rest van Twente te verwennen. Voor meer informatie kijk je op de website, waar je ook nog je tafeltje kunt bestellen voor een lekkere gezellige avond op de voormalige vliegbasis.

Gerelateerde berichten

  • Dana Winner in concert dankzij Goorse3 december 2016 Dana Winner in concert dankzij Goorse Ze timmeren steeds harder aan de weg met hun bedrijf IkWilKippenvel. De dames Karen Eijkelkamp uit Goor en de Markelose Jorieke Eertink (foto) organiseren onder meer exclusieve […]
  • Doors Wide Open met LED-scherm door Goor7 april 2020 Doors Wide Open met LED-scherm door Goor De stichting Doors Wide Open gaat komende (goede) vrijdag 's middags met een bus door Goor waarop een groot LED-scherm staat. Daarop kunnen inwoners persoonlijke (Paas-)boodschappen laten […]
  • Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht15 juli 2017 Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht Het Goorse Paasvuur zal in 2018 nog wel op het zogenoemde Roelofsen-terrein worden gehouden maar wat daarna gebeurt, is nog ongewis. De grond aan de Deldensestraat is, al jaren geleden, […]
  • Goorse begint Amsterdams restaurant op vliegveld Twente8 juni 2020 Goorse begint Amsterdams restaurant op vliegveld Twente De Goorse Karen Bennink-Eijkelkamp ziet met haar evenementenbureau 'Ik wil Kippenvel' een lang gekoesterde wens in vervulling gaan. Samen met haar compaan Jorieke Eertink begint ze een […]
  • Buitenbad De Vijf Heuvels op 15 juni open3 juni 2020 Buitenbad De Vijf Heuvels op 15 juni open De buitenbaden van zwembad De Vijf Heuvels tussen Goor en Markelo gaan volgende week maandag, 15 juni, open voor het zomerseizoen. Vorige werd het binnenbad weer geopend nadat het bad […]