Beentjes in trek in Alleman

De kop is d’r af. De eerste elf voorstellingen bij Filmhuis Alleman in De Reggehof zijn inmiddels achter de rug. In vier dagen tijd zagen al meer dan 800 mensen uit Goor en de overige kernen, hoe Herman Finkers en Johanna ter Steege als echtpaar hun huwelijkse beslommeringen beslechtten in de Beentjes van Sint-Hildegard. Nog vijf dagen met veertien voorstellingen te gaan. Er is echter nog een aantal tickets beschikbaar om de Twentse film te aanschouwen. Daarnaast komen er twee extra vertoningen op vrijdag 4 september.

Gerelateerde berichten

  • Jan Hulsegge acteur in film Finkers en ter Steege3 februari 2020 Jan Hulsegge acteur in film Finkers en ter Steege Gorenaar Johan Hulsegge speelt een rol in de nieuwe film 'De beentjes van Sint-Hildegard' waarin Herman Finkers en Johanna ter Steege de hoofdrollen vertolken. De 83-jarige Hulsegge […]
  • De Beentjes van Sint Hildegard zes keer in Filmhuis Alleman5 juni 2020 De Beentjes van Sint Hildegard zes keer in Filmhuis Alleman De succesvolle Twentse film 'De beentjes van Sint Hildegard' is in september nog zes keer te zien in het Goorse Filmhuis Alleman. De film van regisseur Johan Nijenhuis met hoofdrollen […]
  • Volle bak bij start filmseizoen Alleman2 oktober 2019 Volle bak bij start filmseizoen Alleman De start van het nieuwe filmseizoen was gisteravond een daverend succes en verbaasde ook de vrijwilligers van filmhuis Alleman. Meer dan 100 bezoekers waren in de grote zaal van De […]
  • Bezoekers Alleman kiezen zelf voor Filmfestival28 september 2019 Bezoekers Alleman kiezen zelf voor Filmfestival Voor de vierde editie van het Filmfestival van Filmhuis Alleman hebben bezoekers zelf twee films uitgekozen. Het festival is op zondag 10 november. De films die dan kunnen worden bekeken […]
  • The Bookshop in Alleman7 februari 2019 The Bookshop in Alleman Op dinsdag 12 februari 2019 draait filmhuis Alleman de film The Bookshop. Dit romantische drama van verleden jaar van Isabel Coixet vertelt het verhaal van een weduwe die een boekenzaak […]