Beentjes in trek in Alleman

De kop is d’r af. De eerste elf voorstellingen bij Filmhuis Alleman in De Reggehof zijn inmiddels achter de rug. In vier dagen tijd zagen al meer dan 800 mensen uit Goor en de overige kernen, hoe Herman Finkers en Johanna ter Steege als echtpaar hun huwelijkse beslommeringen beslechtten in de Beentjes van Sint-Hildegard. Nog vijf dagen met veertien voorstellingen te gaan. Er is echter nog een aantal tickets beschikbaar om de Twentse film te aanschouwen. Daarnaast komen er twee extra vertoningen op vrijdag 4 september.

Gerelateerde berichten

  • De Beentjes van Sint Hildegard zes keer in Filmhuis Alleman5 juni 2020 De Beentjes van Sint Hildegard zes keer in Filmhuis Alleman De succesvolle Twentse film 'De beentjes van Sint Hildegard' is in september nog zes keer te zien in het Goorse Filmhuis Alleman. De film van regisseur Johan Nijenhuis met hoofdrollen […]
  • Jan Hulsegge acteur in film Finkers en ter Steege3 februari 2020 Jan Hulsegge acteur in film Finkers en ter Steege Gorenaar Johan Hulsegge speelt een rol in de nieuwe film 'De beentjes van Sint-Hildegard' waarin Herman Finkers en Johanna ter Steege de hoofdrollen vertolken. De 83-jarige Hulsegge […]
  • Filmhuis draait goed ondanks Corona-crisis19 oktober 2020 Filmhuis draait goed ondanks Corona-crisis Ondanks alle Corona-maatregelen heeft het Goorse Filmhuis Alleman niets te klagen. Het nieuwe filmseizoen kende een prima start met veel uitverkochte filmvertoningen. Dat komt met name […]
  • Succesvolle Twentse film nog twee keer zien in De Reggehof16 juni 2022 Succesvolle Twentse film nog twee keer zien in De Reggehof Het succesvolle beeldverhaal ‘Twente op Film’ is nog twee te zien bij Filmhuis Alleman. De film met de titel 'Zo doot wiejleu dat' was op 7 juni voor het eerst te zien in een uitverkochte […]
  • Minari in Filmhuis Alleman4 november 2021 Minari in Filmhuis Alleman Filmhuis Alleman draait dinsdag de film Minari. In dit goeddeels autobiografische drama blikt regisseur Lee Isaac Chung liefdevol terug op zijn jeugd in een Koreaans-Amerikaans gezin op […]