Meester Timo met pensioen

De zomervakantie is begonnen en dat betekent op de Puntdak ook dat ze definitief afscheid genomen van meester Timo Maatman. Hij begon ooit als leraar, maar groeide door naar de functie van directeur van onder andere obs de Brookschole en obs de Zwaluw, allebei in Markelo. Toen het openbaar onderwijs in de gemeente Hof van Twente over ging naar een zelfstandige stichting, Stichting OPO Hof van Twente, werd Timo bovenschools directeur. Afgelopen week namen de leerlingen en de collega’s op ludieke en grote wijze afscheid van Maatman. 

Gerelateerde berichten

  • Puntdakschool gaat sluiten18 juni 2019 Puntdakschool gaat sluiten De Puntdakschool wordt met ingang van 1 augustus 2020 gesloten. Het is volgens de beleidsmakers financiëel niet haalbaar om met vier groepen te draaien en de directie vindt het 'niet […]
  • Oranje Boven…24 april 2015 Oranje Boven… Een mooie prent vanaf het balkon van de nieuwe Gijminkschool. Vandaag is Oranje de kleur en dat mag zo blijven tot en met komende maandag als de tweede Koningsdag wordt gevierd. Vandaag […]
  • PBS-borden onthuld OBS Puntdak25 mei 2018 PBS-borden onthuld OBS Puntdak OBS De Puntdak gaat PBS (Positive Behavior Support). Dit is vanaf nu ook echt zichtbaar op de school. De gedragsverwachtingen hangen zichtbaar op grote borden op diverse plekken. Waanders […]
  • Heeckeren en Prins Constantijn sterk tijdens schoolvoetbal12 april 2017 Heeckeren en Prins Constantijn sterk tijdens schoolvoetbal De schoolvoetbaltitels van Goor en Diepenheim gingen vanmiddag naar 't Heeckeren, de Prins Constantijnschool en OBS 't Stedeke. Op de velden van vv Twenthe was de Heeckerenschool de […]
  • Leerkrachten Goorse basisscholen wederom in staking7 december 2017 Leerkrachten Goorse basisscholen wederom in staking Er is wederom een staking aanstaande van de leerkrachten van de zes Goorse basisscholen. Komende dinsdag, 12 december, wordt er geen les gegeven en zijn alle Goorse kinderen dus vrij. De […]