Vakantiekrant ‘Zomer in de Hof’

Vandaag valt in alle Goorse huishoudens de zogenoemde ‘Zomer in de Hof’-vakantiekrant op de mat. Dat is een uitgave van Hofmarketing en het Hofweekblad. De krant is ook bedoeld voor vakantiegangers die de Hof deze zomer bezoeken. Ellen Nauta heeft het voorwoord geschreven terwijl ook de Goorse cabaretier Bert Eeftink aan het woord komt in de nieuwe vakantiekrant. Daarnaast staat in de krant wat er allemaal te beleven is in de omgeving en zijn er fietsroutes, recepten, puzzels en kleurplaten te vinden. De krant is ook digitaal te bekijken via deze LINK.

Gerelateerde berichten

  • Serie jubileumvoorstellingen Helligen Hendrik naar 202123 april 2020 Serie jubileumvoorstellingen Helligen Hendrik naar 2021 De ‘Zotte Zomer Parade’ van Helligen Hendrik schuift een jaartje op. Oorspronkelijk zou Hendrik deze zomer zijn koperen jubileum vieren met een feestelijke toer langs een aantal […]
  • Gemeente wil beter communiceren21 juli 2020 Gemeente wil beter communiceren De gemeente Hof van Twente gaat samen met inwoners bekijken hoe gemeentelijke bekendmakingen duidelijker gecommuniceerd kunnen worden. Burgemeester Nauta: “Iedereen moet de kans hebben om […]
  • Gratis ansichtkaarten van Hofmarketing voor toeristen en inwoners14 juli 2020 Gratis ansichtkaarten van Hofmarketing voor toeristen en inwoners HofMarketing heeft vier verschillende ansichtkaarten laten maken, die gratis afgehaald kunnen worden bij de VVV Informatiepunten en bij de toeristische verblijfsondernemers. De vier […]
  • Nieuwe citymap en slabbetjes voor nieuw geborenen24 juni 2020 Nieuwe citymap en slabbetjes voor nieuw geborenen HofMarketing heeft ook dit jaar samen met de toeristische ondernemers in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente, één complete kaart gemaakt met toeristische informatie en […]
  • Drie Goorse genomineerden voor Hoffelijkheidsprijs14 februari 2020 Drie Goorse genomineerden voor Hoffelijkheidsprijs Er zijn drie Goorse instanties genomineerd voor de eerste Hoffelijkheidsprijs van Hofmarketing. In de categorie wonen is het buurtinitiatief van de Huygenstraat een van de drie […]