Bolink kent vuurdoop, Gierveld terug bij Tricolores

Gespannen en toch ook zelfverzekerd begint hij aan zijn klus bij vv Twenthe. Plaatsgenoot Mark Bolink moet na deze zomer kleur gaan gegeven aan de Tricolores. De trainer sprak eerder deze week voor het eerst de selectie in het clubgebouw ’t Piepwillemke. Bolink werkte in het verleden eerder bij onder meer Vasse en krijgt onder meer weer de beschikking over Elmar Gierveld, die een jaar de selectie de rug had toegekeerd. Verder krijgt een aantal jongens uit de jeugd de kans om zich te bewijzen in de voorbereiding.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe boekt nipte zege in Rietmolen20 september 2020 Twenthe boekt nipte zege in Rietmolen Twenthe is de nieuwe competitie in de vierde klasse B begonnen met driepunter. In en tegen Rietmolen werd het 0-1. Een verdiende zege, zeker gezien het aantal kansen voor de ploeg van […]
  • Bolink langer door bij vv Twenthe17 december 2020 Bolink langer door bij vv Twenthe Mark Bolink is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van Twenthe. De Gorenaar begon dit jaar aan zijn eerste seizoen bij de Tricolores, maar speelde met zijn ploeg slechts vier […]
  • Twenthe boekt ruime zege op Rood Zwart11 oktober 2020 Twenthe boekt ruime zege op Rood Zwart Twenthe boekte vanmiddag een prima zege op het Deldense Rood Zwart. Op sportpark 't Piepwillem werd het maar liefst 4-0 in de Hofderby die live werd uitgezonden op Hofstreek TV. De Goorse […]
  • Inbrekers slaan (tevergeefs) toe op complex vv Twenthe27 juli 2020 Inbrekers slaan (tevergeefs) toe op complex vv Twenthe Voetbalvereniging Twenthe is afgelopen weekend slachtoffer geworden van een aantal onverlaten. Op Sportpark Piepwillem is geprobeerd om in te breken en is op meerdere plekken schade […]
  • Mark Bolink nieuwe trainer vv Twenthe29 november 2019 Mark Bolink nieuwe trainer vv Twenthe Mark Bolink wordt de nieuwe hoofdtrainer van vv Twenthe. De 32-jarige Gorenaar heeft ondanks zijn jonge leeftijd al jarenlange ervaring en krijgt het vertrouwen van de Tricolores in zijn […]