Bolink kent vuurdoop, Gierveld terug bij Tricolores

Gespannen en toch ook zelfverzekerd begint hij aan zijn klus bij vv Twenthe. Plaatsgenoot Mark Bolink moet na deze zomer kleur gaan gegeven aan de Tricolores. De trainer sprak eerder deze week voor het eerst de selectie in het clubgebouw ’t Piepwillemke. Bolink werkte in het verleden eerder bij onder meer Vasse en krijgt onder meer weer de beschikking over Elmar Gierveld, die een jaar de selectie de rug had toegekeerd. Verder krijgt een aantal jongens uit de jeugd de kans om zich te bewijzen in de voorbereiding.

Gerelateerde berichten

  • Inbrekers slaan (tevergeefs) toe op complex vv Twenthe27 juli 2020 Inbrekers slaan (tevergeefs) toe op complex vv Twenthe Voetbalvereniging Twenthe is afgelopen weekend slachtoffer geworden van een aantal onverlaten. Op Sportpark Piepwillem is geprobeerd om in te breken en is op meerdere plekken schade […]
  • Mark Bolink nieuwe trainer vv Twenthe29 november 2019 Mark Bolink nieuwe trainer vv Twenthe Mark Bolink wordt de nieuwe hoofdtrainer van vv Twenthe. De 32-jarige Gorenaar heeft ondanks zijn jonge leeftijd al jarenlange ervaring en krijgt het vertrouwen van de Tricolores in zijn […]
  • Voetbalhumor in Coronatijd3 mei 2020 Voetbalhumor in Coronatijd Een fraaie geste met een kleine steek onder water voor de nieuwbakken hoofdtrainer van vv Twenthe. Mark Bolink ontving van de mannen van het vierde elftal van de Tricolores een briefje […]
  • Geen voetbal dit weekend, Bolink langer bij SV Vasse19 november 2016 Geen voetbal dit weekend, Bolink langer bij SV Vasse Dit weekend rolt de bal niet voor de eerste teams van de Goorse voetbalclubs. Hector wilde aanvankelijk nog oefenen, maar een partner werd niet gevonden. Wel voetbalnieuws met een lokaal […]
  • Afscheid Dirksen bij vv Twenthe4 juli 2020 Afscheid Dirksen bij vv Twenthe Corona maakte een abrupt einde aan zijn dienstverband bij vv Twenthe. En ook aan zijn loopbaan als trainer. Hans Dirksen nam gisteravond bij Café De Buddy's, het thuishonk van vv Twenthe, […]