Gorenaar hoofdverdachte in martelploeg die slachtoffer zelf zijn eigen graf liet graven

Johan uit Goor is één van de hoofdverdachten van een nietsontziende martelploeg van de Twentse onderwereld. Dat weet RTV Oost te melden. Samen met ene Dogan uit Almelo zouden de martelaars op sadistische wijze en met grof geweld schulden hebben vereffend in de onderwereld. En zelfs een liquidatieplan hebben gehad. Een van de slachtoffers moest namelijk zijn eigen graf graven. Het strafdossier wordt uiteengezet onder de noemer Bosuil en geeft een beangstigend inkijkje in de onderwereld in deze regio.

Gerelateerde berichten

  • Werkstraf voor ernstige mishandeling in Dieka16 november 2018 Werkstraf voor ernstige mishandeling in Dieka Een 21-jarige man uit Goor is veroordeeld tot een taakstraf van 180 uur en een voorwaardelijke celstraf van twee maanden. In februari 2017 sloeg hij een 17-jarige jongen uit Lichtenvoorde […]
  • Roze bril…25 april 2017 Roze bril… Mijn hersenspinsel van vorige week, over de bijeenkomst “Hard(t() voor Goor”, heeft bij een aantal mensen behoorlijk wat los gemaakt en hier en daar zelfs wat stof doen opwaaien. Dat […]
  • Andere hoofdverdachte malafide martelbende bestierde Infinity in Goor22 juli 2020 Andere hoofdverdachte malafide martelbende bestierde Infinity in Goor De link met Goor bij de niets ontziende martelbende uit Twente is groter dan alleen één van de hoofdverdachten Johan D. RTV Oost weet te melden dat Dogan, de andere spil in de criminele […]
  • Kim Schomaker te gast bij RTV Oost18 februari 2016 Kim Schomaker te gast bij RTV Oost Kim Schomaker ging op Facebook al viraal en trok ook al landelijke aandacht met haar bericht over de moederschapschallenge. Vanavond vertelde ze haar verhaal bij RTV Oost over de stroom […]
  • Beter een goede buur…24 september 2016 Beter een goede buur… Het is vandaag Burendag en dat is ook in Goor op een aantal plekken goed gevierd. Zo klonk onder meer het stemgeluid van 'good old' Henk Diphoorn over 't Gijmink en waren er ook tal van […]