Haafkes bouwt exclusieve turnhal voor topsporters in Heerenveen

Bouwbedrijf Haafkes gaat in Heerenveen een exclusieve en duurzame turnhal voor topsporters bouwen. Daarvoor heeft het Goorse bouwbedrijf, samen met Sportstad Heerenveen en VanPanhuis Installatietechniek uit Hoogeveen, de aannemersovereenkomst ondertekend. “Een fantastisch mooie opdracht, die perfect past in de portefeuille van ons bedrijf”, aldus directeur Fons Haafkes op de website van het bouwbedrijf.

v.l.n.r.: Henk Sok (directeur VanPanhuis Installatietechniek), John van Teijen (Financieel directeur Sportstad Heerenveen) en Fons Haafkes

De nieuwe turnhal wordt het nationaal trainingscentrum en is alleen bedoeld voor Olympische sporters, zoals Epke Zonderland en Sanne Wevers die daar beter en vaker kunnen trainen. De huidige turnhal, vernoemd naar Epke Zonderland, is nu vaak te vol. Het nieuwe gebouw heeft een oppervlakte van 1.620 m² waarvan de bouw start op 31 augustus. De oplevering staat gepland voor 18 december van dit jaar.

De turnhal, vernoemd naar Epke Zonderland, die nu nog gebruikt wordt door de vaderlandse topsporters

Gerelateerde berichten