Haafkes bouwt exclusieve turnhal voor topsporters in Heerenveen

Bouwbedrijf Haafkes gaat in Heerenveen een exclusieve en duurzame turnhal voor topsporters bouwen. Daarvoor heeft het Goorse bouwbedrijf, samen met Sportstad Heerenveen en VanPanhuis Installatietechniek uit Hoogeveen, de aannemersovereenkomst ondertekend. “Een fantastisch mooie opdracht, die perfect past in de portefeuille van ons bedrijf”, aldus directeur Fons Haafkes op de website van het bouwbedrijf.

v.l.n.r.: Henk Sok (directeur VanPanhuis Installatietechniek), John van Teijen (Financieel directeur Sportstad Heerenveen) en Fons Haafkes

De nieuwe turnhal wordt het nationaal trainingscentrum en is alleen bedoeld voor Olympische sporters, zoals Epke Zonderland en Sanne Wevers die daar beter en vaker kunnen trainen. De huidige turnhal, vernoemd naar Epke Zonderland, is nu vaak te vol. Het nieuwe gebouw heeft een oppervlakte van 1.620 m² waarvan de bouw start op 31 augustus. De oplevering staat gepland voor 18 december van dit jaar.

De turnhal, vernoemd naar Epke Zonderland, die nu nog gebruikt wordt door de vaderlandse topsporters

Gerelateerde berichten

  • Radio 538 maakt droom Goorse Puck waar5 oktober 2020 Radio 538 maakt droom Goorse Puck waar Het is een droom die uitkomt voor de 8-jarige Puck Ligtenbarg uit Goor. Hij krijgt binnenkort een turnclinic van niemand minder dan zijn grote voorbeeld Epke Zonderland. De jonge […]
  • Primeur voor Haafkes: Bouwen met Hololens2 oktober 2016 Primeur voor Haafkes: Bouwen met Hololens Een Nederlandse primeur voor het Goorse bouwbedrijf W.J. Haafkes en Zonen. Samen met softwareontwikkelaar Smart2IT is de gloednieuwe Microsoft HoloLens uit Amerika gehaald. Met deze […]
  • Haafkes genomineerd voor beste ondernemer van Twente24 oktober 2019 Haafkes genomineerd voor beste ondernemer van Twente Een prestigieuze eer voor de neven Lucas en Fons Haafkes. De twee ondernemers van het gelijknamige aannemersbedrijf in Goor zijn de finalisten van de strijd om de titel Beste Ondernemer […]
  • Invalster Ellen Jansen boekt overtuigende WK-kwalificatiezege met Oranje9 juni 2018 Invalster Ellen Jansen boekt overtuigende WK-kwalificatiezege met Oranje Waar voor velen het seizoen ten einde is, voetbalt Ellen Jansen vrolijk verder. In het shirt van Oranje boekte de Goorse spits gisteravond in de WK-kwalificatie een overtuigende zege op […]
  • Bedstede voor Goorse schaapsherder16 mei 2018 Bedstede voor Goorse schaapsherder Jos Duurland ligt er warmpjes bij. De Goorse schaapsherder van de Schaapskudde Hof van Twente kan vanaf heden ouderwets een tukje doen in een heuse bedstede. “Nu hoef ik niet meer op een […]