Twenthe en Hector treffen elkaar in Hof-competitie

SV Hector en vv Twenthe kruisen volgend seizoen wederom de degens in de vierde klasse B. De twee Goorse clubs bij de zondagamateurs treffen verder veel regionale concurrenten. Zo zijn Delden, Rood Zwart, Markelo, Diepenheim en Hoeve Vooruit ook ingedeeld in 4B. GFC, vorig jaar al overgeheveld naar de zaterdagafdeling, heeft een hele diverse competitie. Zo reist de Oudste Goorsche richting Deventer, Rijssen en het Gelderse. Ook Almen, Winterswijk en Harfsen zijn namelijk gekoppeld aan vierde klasse E.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Reunie-Twenthe 7-0, GFC-ABS 0-0, DAVO-Hector 1-35 mei 2019 Reunie-Twenthe 7-0, GFC-ABS 0-0, DAVO-Hector 1-3 De eindstanden van de Goorse clubs in de derde klasse a- en vierde klasse G van het zondag-amateurvoetbal: 3A 14.00 uur: vv Reunie - vv Twenthe 7-0 4G 13.00 uur: GFC - ABS Bathmen […]
  • WVV-Twenthe 5-0, Enter-Hector 1-1, GFC-ABS Afg.20 januari 2019 WVV-Twenthe 5-0, Enter-Hector 1-1, GFC-ABS Afg. De eindstanden van de Goorse clubs in de derde klasse A en vierde klasse G van het zondag-amateurvoetbal: 3A 14.00 uur: WVV '34 - vv Twenthe 5-0 4G 14.00 uur: sv Enter - SV Hector […]
  • GFC wint eerste duel Tukker Cup, Hector fors onderuit23 oktober 2018 GFC wint eerste duel Tukker Cup, Hector fors onderuit GFC heeft de eerste poulewedstrijd in de strijd om de Tukker Cup gewonnen. Op eigen veld werd verdiend met 1-0 gewonnen van KVV Losser dat een klasse hoger speelt dan de Goorse […]
  • Felle strijd om lijfsbehoud voor GFC en Twenthe2 maart 2017 Felle strijd om lijfsbehoud voor GFC en Twenthe Het is maart en dat betekent dat de cruciale fase voor de Goorse voetbalclubs gaat aanbreken. Nu we over de helft van de competitie zijn, is de balans niet optimaal voor GFC, Hector en vv […]