Geen Kleurrijk in de Hof, wel Dag van de Dialoog

Het multi-culturele evenement ‘Kleurrijk in de Hof’, op het Goorse Schoolfeestplein, gaat dit jaar niet door. De organisatie heeft daartoe besloten omdat ondanks de versoepelingen er nog steeds de anderhalve meter-regel van kracht is. “Het doel van Kleurrijk is verschillende culturen verbinden en dat is in de huidige situatie ondoenlijk.” aldus de organisatie in een persverklaring. Wat dit jaar wel doorgaat, is de Dag van de Dialoog op 5 november aanstaande. Meer informatie daarover is te vinden via deze LINK.

Kleurrijk in de Hof gaat dit jaar niet door

Gerelateerde berichten

  • Kleurrijk in de Hof gaat weer niet door17 maart 2021 Kleurrijk in de Hof gaat weer niet door Net als vorig jaar, gaat ook dit jaar het jaarlijks multi-culturele evenement 'Kleurrijk in de Hof' niet door. De nog geldende coronamaatregelen liggen daaraan ten grondslag. Vorig jaar […]
  • Theatervoorstellingen Dag van de dialoog via live stream te volgen5 november 2020 Theatervoorstellingen Dag van de dialoog via live stream te volgen Het is vandaag de 'Dag van de Dialoog' en dat is in Goor jaarlijkse de dag waarop verschillende culturen elkaar ontmoeten met elkaar eten. Door het Corona-virus kan dat nu niet op die […]
  • Schoolfeestplein kleurt rijk…6 juli 2019 Schoolfeestplein kleurt rijk… Het was ook dit jaar weer een grote hit met veel bezoekers. Kleurrijk in de Hof heeft zich als jaarlijks evenement inmiddels goed genesteld in de samenleving. Het Schoolfeestplein kleurde […]
  • Kleurrijk in de Hof zoekt ‘diverse’ organisaties of clubs17 april 2018 Kleurrijk in de Hof zoekt ‘diverse’ organisaties of clubs Op zaterdag 14 juli is de derde editie van 'Kleurrijk in de Hof' op het Schoolfeestplein in Goor. Elke vereniging, stichting, bedrijf of organisatie kan zich daar tussen 11:00 uur en 16:00 […]
  • Kleurrijk in de Hof op Schoolfeestplein1 juli 2019 Kleurrijk in de Hof op Schoolfeestplein Als de kruitdampen zijn opgetrokken van het Schoolfeest en de Tente weer voor een jaartje is opgeborgen is het plein vrij voor het volgende evenement dat voor komende zaterdag op de rol […]