Hector slaat nieuwe weg onder Jordy Drenth

Hij begon vier weken geleden met een grote selectie van zo’n 35 spelers en maakte afgelopen vrijdag zijn voorlopige eerste selectie bekend. Jordy Drenth is bij SV Hector begonnen aan zijn eerste klus als hoofdtrainer nadat hij in de voorbije jaren Hector 2 onder zijn hoede had. De opvolger van Mark Dijkstra, die na zeven jaar afscheid nam, wil met name ook ede jeugd een kans geven. Daarnaast kan hij bogen op de ervaring van de teruggekeerde Menno de Leeuw. Daarnaast zullen ook de sterkhouders Wesley Zwoferink, Unal Kel en Sjoerd Koster dit seizoen wederom te bewonderen zijn. In de voorhoede krijgt de van de A-junioren overgekomen Berthil Schabbink de kans om zich te bewijzen in de spits. Ook Koen Schrooten, Johan van Nieuwenburg en Jorn Morsink komen over vanuit de jeugd.

Jordy Drenth

“Ik heb in de afgelopen weken al een aardig beeld gekregen en het is goed dat we in deze periode in training zijn geweest” zegt Drenth. Hoe we uiteindelijk gaan spelen wordt wel duidelijk na de vakantie maar het is wel de bedoeling om er meer voetbal in te krijgen en zelf het initiatief te nemen in wedstrijden. Waar dat uiteindelijk toe leidt zal de tijd uitwijzen. Een doelstelling ? Daar is het nu nog te vroeg voor. Ik heb er in ieder geval enorm veel zin in.”

Menno de Leeuw: Terug van weg geweest

Gerelateerde berichten

  • Jordy Drenth nieuwe trainer SV Hector21 december 2019 Jordy Drenth nieuwe trainer SV Hector Jordy Drenth is vanaf volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van SV Hector. De 27-jarige oefenmeester volgt bij de Goorse vierdeklasser Mark Dijkstra op die dan afscheid neemt na zeven […]
  • Hector de mindere tegen LSV17 april 2017 Hector de mindere tegen LSV Een terechte 0-2 nederlaag vanmiddag voor sv Hector op eigen veld tegen LSV. In een wedstrijd waarin de bezoekers uit Lonneker de bovenliggende partij waren werd het door een defensieve […]
  • Wolters op schot voor Hector tegen Lochuizen23 augustus 2016 Wolters op schot voor Hector tegen Lochuizen Hector boekte vanavond een simpele zege in de tweede wedstrijd van het regionale bekertoernooi , in en tegen Lochuizen. De vijfdeklasser werd met maar liefst 3-10 opgerold na een ruststand […]
  • Hector speelt gelijk tegen DOS’3719 november 2019 Hector speelt gelijk tegen DOS’37 Hector heeft vanavond de deelname aan het toernooi om de Tukker Cup afgesloten met een 1-1 gelijkspel tegen DOS'37 uit Vriezenveen. Op sportpark 't Doesgoor was die stand al bij rust […]
  • Ten Zende maakt rentree in GFC-selectie1 oktober 2016 Ten Zende maakt rentree in GFC-selectie RenĂ© ten Zende keert terug in de eerste selectie van GFC. De 32-jarige routinier maakt zijn come back nadat hij jaren geleden een stap terug moest doen vanwege knieproblemen. De […]