Gratis ansichtkaarten van Hofmarketing voor toeristen en inwoners

HofMarketing heeft vier verschillende ansichtkaarten laten maken, die gratis afgehaald kunnen worden bij de VVV Informatiepunten en bij de toeristische verblijfsondernemers. De vier ansichtkaarten zijn gebaseerd op de thema’s kunst en cultuur, actief bezig zijn, de landgoederen met kastelen en culinair Hof van Twente. Evelien Meijer van Hofmarketing: ‘’De kaarten zijn gemaakt voor zowel inwoners als bezoekers. Iedereen vindt het leuk om een handgeschreven kaartje te ontvangen en zo dragen we met elkaar het ‘Wij zijn Hof van Twente-gevoel’ nog meer uit.” In totaal zijn er 20.000 ansichtkaarten gedrukt voor toeristen maar ook voor inwoners.

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe citymap en slabbetjes voor nieuw geborenen24 juni 2020 Nieuwe citymap en slabbetjes voor nieuw geborenen HofMarketing heeft ook dit jaar samen met de toeristische ondernemers in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente, één complete kaart gemaakt met toeristische informatie en […]
  • Toeristentaks relatief hoog in de Hof22 oktober 2019 Toeristentaks relatief hoog in de Hof Toeristen die een nachtje verblijven in Goor en omgeving betalen een relatief hoge toeristenbelasting. Zo moesten deelnemers aan bijvoorbeeld de fietsvierdaagse 1,50 euro bovenop de […]
  • Satirische ansichtkaarten uit 1983…6 juli 2015 Satirische ansichtkaarten uit 1983… De Gorenaar en zelfspot. Het hoort al tijden bij elkaar. Het leidde in 1983 tot een satirische serie van 10 ansichtkaarten in de lokale weekkrant, uitgegeven door de zogenoemde fictieve […]
  • Wie wordt de held van de Hof ?29 januari 2020 Wie wordt de held van de Hof ? Er is een nieuwe prijs in het leven geroepen door HofMarketing die daarvoor op zoek is naar nominaties. De zogenoemde Hoffelijkheidsprijs wordt uitgereikt in drie categorieën: Wonen […]
  • Vakantiekrant ‘Zomer in de Hof’8 juli 2020 Vakantiekrant ‘Zomer in de Hof’ Vandaag valt in alle Goorse huishoudens de zogenoemde 'Zomer in de Hof'-vakantiekrant op de mat. Dat is een uitgave van Hofmarketing en het Hofweekblad. De krant is ook bedoeld voor […]