Brievenhulp bij Salut

De vrijwilligers van Brievenhulp zijn met vakantie van 15 t/m 29 juli. Heeft u in deze periode hulp nodige bij het lezen en begrijpen van formulieren en met het invullen ervan? Neem contact op met Salut. Vanaf 5 augustus zijn de vrijwilligers weer iedere woensdag tussen 9:00 en 12:00 uur aanwezig bij Salut aan de Rozenstraat 2a te Goor. Zij geven advies en helpen bij het beantwoorden en invullen van (online) formulieren. Het maken van een afspraak is niet meer nodig.Meer weten? Bel Salut 0547-260053, app 06-2089 4999 of mail info@nullsalut-welzijn.nl

Gerelateerde berichten

  • Salut: vervolg eenzaamheidsbijeenkomst16 juni 2021 Salut: vervolg eenzaamheidsbijeenkomst Salut gaat een vervolg geven aan het aanpakken van eenzaamheid. Op dinsdag 6 juli van 15.00 uur tot 17.00 uur is een vervolgbijeenkomst. Heeft u zelf te maken met eenzaamheid? Komt u in […]
  • Online theatervoorstelling over dementie12 mei 2021 Online theatervoorstelling over dementie Dementie Twente organiseert samen met haar partners en Theater aan de Lijn een onlineactiviteit op donderdag 27 mei die speciaal is bedoeld voor mantelzorgers en vrijwilligers die werken […]
  • Salut: Jongeren mogen activiteit verzinnen4 mei 2021 Salut: Jongeren mogen activiteit verzinnen Een nieuw onderdeel van Salut. Zij hebben Impacter LAB in het leven geroepen. En dat houdt concreet in dat het jongeren tussen de 14 en 27 jaar de kans geeft om vanaf mei tot en met  juni […]
  • Bibliotheek vanaf donderdag een maand gesloten20 april 2021 Bibliotheek vanaf donderdag een maand gesloten De Bibliotheek in Goor is vanaf komende donderdag gesloten vanwege de verbouwing die dan van start gaat. Het is de bedoeling om de bieb op 25 mei weer te kunnen openen. In het verbouwde […]
  • Online bijeenkomst tegen eenzaamheid6 april 2021 Online bijeenkomst tegen eenzaamheid Salut organiseert komende donderdag, 8 april, de online-bijeenkomst 'Een tegen eenzaamheid Hof van Twente'. op Eenzaamheid is van alle leeftijden en van alle tijden. Er wordt al veel […]