Brievenhulp bij Salut

De vrijwilligers van Brievenhulp zijn met vakantie van 15 t/m 29 juli. Heeft u in deze periode hulp nodige bij het lezen en begrijpen van formulieren en met het invullen ervan? Neem contact op met Salut. Vanaf 5 augustus zijn de vrijwilligers weer iedere woensdag tussen 9:00 en 12:00 uur aanwezig bij Salut aan de Rozenstraat 2a te Goor. Zij geven advies en helpen bij het beantwoorden en invullen van (online) formulieren. Het maken van een afspraak is niet meer nodig.Meer weten? Bel Salut 0547-260053, app 06-2089 4999 of mail info@nullsalut-welzijn.nl

Gerelateerde berichten

  • Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis23 maart 2020 Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis Welzijns-organisatie Salut heeft een overzicht gemaakt van de diensten die te raadplegen zijn en de initiatieven die genomen zijn in Goor en omgeving in deze moeilijke periode waarin de […]
  • De Brievenhulp van Salut8 september 2020 De Brievenhulp van Salut Heeft u hulp nodig bij het lezen en begrijpen van formulieren en met het invullen ervan? Dan biedt Salut “De Brievenhulp op afspraak.” Heeft u hulp nodig met lastige brieven, iets online […]
  • Salut beperkt toegankelijk in zomerperiode12 juli 2019 Salut beperkt toegankelijk in zomerperiode In de zomerperiode zijn enkele diensten- en locaties van Salut beperkt open- en toegankelijk. Vanaf 15 juli t/m 9 augustus is er op woensdagochtend geen Brievenhulp terwijl tot 1 […]
  • Welzijnsorganisatie Salut breidt openingstijden uit23 augustus 2018 Welzijnsorganisatie Salut breidt openingstijden uit Welzijnsorganisatie Salut uit de Hof van Twente breidt per 1 september haar openingstijden uit. Dit om haar bereikbaarheid te vergroten. Zowel telefonisch als het kantoor aan de […]
  • Vriendenkring voor jongeren10 maart 2019 Vriendenkring voor jongeren Salut start met een jongeren vriendenkring. Jongeren die moeite hebben om contact te leggen met anderen krijgen zo een steuntje in de rug. Dat kan bijvoorbeeld komen omdat je een licht […]