Johan en Janie een diamanten paar

Een bijzondere mijlpaal voor het Goorse echtpaar Johan en Janie Klein Leugemors die vandaag op de kop af zestig jaar getrouwd zijn. De inmiddels 81-jarige Johan Klein Leugemors was vroeger timmerman, fervent duivenhouder en is heden ten dage nog steeds te bewonderen op de fiets (zonder trapondersteuning) getooid met een grote hoed. Jani, die geboren werd als Adriana, is inmiddels 83 jaar en begon haar werkzame leven op de weverij van Jannink. Als vrijwilligster heeft ze later ook heel veel gedaan voor de lokale radio in Goor. De twee leerden elkaar kennen bij het toenmalige café Kobus in het Goorse centrum waar op zondagavond werd gedanst. Na de prachtige boog die gisteren werd neergezet bij het appartement in De Wheeme was er vandaag hoog bezoek van burgemeester Ellen Nauta die het diamanten paar persoonlijk kwam feliciteren. Het was het eerste huisbezoek van de burgermoeder na de versoepelingen tijdens deze Coronacrisis.

Gerelateerde berichten

  • Al zestig jaar een diamanten twee-eenheid28 mei 2020 Al zestig jaar een diamanten twee-eenheid 18 en 16 jaar waren Frans en Riek Exterkate, tijdens hun eerste ontmoeting 68 jaar geleden op het Goorse School- en Volksfeest. Deze ontmoeting bleek een schot in de roos: acht jaar later […]
  • Brief van de Koning voor diamanten paar Godwaldt26 november 2017 Brief van de Koning voor diamanten paar Godwaldt Groot feest in het appartementencomplex naast het Schoolfeestplein (De HÖfte) vandaag. Daar vieren Margriet en Joop Godwaldt het feit dat ze op de kop af zestig jaar getrouwd zijn. Het […]
  • Hele Gijminkschool zingt voor de buren…29 november 2018 Hele Gijminkschool zingt voor de buren… Een prachtig tafereel vanmiddag bij de Gijminkschool. Daar gingen alle leerlingen naar buiten om te zingen voor Dick en Hetty Scholte in 't Hof. Zij zijn vandaag op de kop af zestig jaar […]
  • Ook Herman en Elfriede al 60 jaar in de echt verbonden28 mei 2020 Ook Herman en Elfriede al 60 jaar in de echt verbonden Het was zestig jaar geleden blijkbaar een vruchtbare dag om te trouwen. Want naast Frans en Riek is het ook voor Elfriede en Herman Hammer een hele bijzondere dag. Ook zij vieren het […]
  • Diamanten paar Alie en Henk Loonstra…1 september 2019 Diamanten paar Alie en Henk Loonstra… Het is absoluut een bijzonderheid als je in de gelukkige omstandigheid bent om een diamanten huwelijk te mogen vieren. Vandaag valt die eer te beurt aan Alie en Henk Loonstra uit de […]