Johan en Janie een diamanten paar

Een bijzondere mijlpaal voor het Goorse echtpaar Johan en Janie Klein Leugemors die vandaag op de kop af zestig jaar getrouwd zijn. De inmiddels 81-jarige Johan Klein Leugemors was vroeger timmerman, fervent duivenhouder en is heden ten dage nog steeds te bewonderen op de fiets (zonder trapondersteuning) getooid met een grote hoed. Jani, die geboren werd als Adriana, is inmiddels 83 jaar en begon haar werkzame leven op de weverij van Jannink. Als vrijwilligster heeft ze later ook heel veel gedaan voor de lokale radio in Goor. De twee leerden elkaar kennen bij het toenmalige café Kobus in het Goorse centrum waar op zondagavond werd gedanst. Na de prachtige boog die gisteren werd neergezet bij het appartement in De Wheeme was er vandaag hoog bezoek van burgemeester Ellen Nauta die het diamanten paar persoonlijk kwam feliciteren. Het was het eerste huisbezoek van de burgermoeder na de versoepelingen tijdens deze Coronacrisis.

Gerelateerde berichten

  • Gerard en Marietje al 60 jaar een paar30 juni 2021 Gerard en Marietje al 60 jaar een paar Een diamanten dag op deze 30e juni voor Gerard en Marietje ten Berge. Zij zijn vandaag op de kop af 60 jaar getrouwd en na al die jaren nog steeds gelukkig samen. Ook via deze weg worden […]
  • Echtpaar Hilberink-Westerink 60 jaar getrouwd21 juli 2022 Echtpaar Hilberink-Westerink 60 jaar getrouwd Eerder deze week is burgemeester Ellen Nauta op bezoek geweest bij het bruidspaar Hilberink-Westerink aan de Acaciastraat die 60 jaar getrouwd zijn. Het Goorse paar wordt ook via deze weg […]
  • Ineke en Massie Zandjans 60 jaar getrouwd26 mei 2022 Ineke en Massie Zandjans 60 jaar getrouwd Groot feest voor Ineke en Massie Zandjans vandaag. Het echtpaar viert vandaag het heuglijke feit dat ze 60 jaar getrouwd zijn. Ineke is geboren in Delden en Massie aan de Goorseweg in […]
  • Schrijver Hulsegge 60 jaar getrouwd met zijn Alie18 februari 2022 Schrijver Hulsegge 60 jaar getrouwd met zijn Alie Hij kwam nog niet zolang geleden in het nieuws met het uitbrengen van zijn boek De Schoolfeestmoorden en is speelde ook een rol in de succesfilm De beentjes van Sint Hildegard. Afgelopen […]
  • Joop en Derkje Peters zestig jaar een paar25 oktober 2020 Joop en Derkje Peters zestig jaar een paar Goor is een diamanten echtpaar rijker. Joop en Derkje Peters-Derking zijn 60 jaar getrouwd en dat werd op dé dag, afgelopen donderdag, al bescheiden gevierd. Joop Peters, vroeger onder […]