Johan en Janie een diamanten paar

Een bijzondere mijlpaal voor het Goorse echtpaar Johan en Janie Klein Leugemors die vandaag op de kop af zestig jaar getrouwd zijn. De inmiddels 81-jarige Johan Klein Leugemors was vroeger timmerman, fervent duivenhouder en is heden ten dage nog steeds te bewonderen op de fiets (zonder trapondersteuning) getooid met een grote hoed. Jani, die geboren werd als Adriana, is inmiddels 83 jaar en begon haar werkzame leven op de weverij van Jannink. Als vrijwilligster heeft ze later ook heel veel gedaan voor de lokale radio in Goor. De twee leerden elkaar kennen bij het toenmalige café Kobus in het Goorse centrum waar op zondagavond werd gedanst. Na de prachtige boog die gisteren werd neergezet bij het appartement in De Wheeme was er vandaag hoog bezoek van burgemeester Ellen Nauta die het diamanten paar persoonlijk kwam feliciteren. Het was het eerste huisbezoek van de burgermoeder na de versoepelingen tijdens deze Coronacrisis.

Gerelateerde berichten

  • Gerard en Marietje al 60 jaar een paar30 juni 2021 Gerard en Marietje al 60 jaar een paar Een diamanten dag op deze 30e juni voor Gerard en Marietje ten Berge. Zij zijn vandaag op de kop af 60 jaar getrouwd en na al die jaren nog steeds gelukkig samen. Ook via deze weg worden […]
  • Joop en Derkje Peters zestig jaar een paar25 oktober 2020 Joop en Derkje Peters zestig jaar een paar Goor is een diamanten echtpaar rijker. Joop en Derkje Peters-Derking zijn 60 jaar getrouwd en dat werd op dé dag, afgelopen donderdag, al bescheiden gevierd. Joop Peters, vroeger onder […]
  • Ook Herman en Elfriede al 60 jaar in de echt verbonden28 mei 2020 Ook Herman en Elfriede al 60 jaar in de echt verbonden Het was zestig jaar geleden blijkbaar een vruchtbare dag om te trouwen. Want naast Frans en Riek is het ook voor Elfriede en Herman Hammer een hele bijzondere dag. Ook zij vieren het […]
  • Al zestig jaar een diamanten twee-eenheid28 mei 2020 Al zestig jaar een diamanten twee-eenheid 18 en 16 jaar waren Frans en Riek Exterkate, tijdens hun eerste ontmoeting 68 jaar geleden op het Goorse School- en Volksfeest. Deze ontmoeting bleek een schot in de roos: acht jaar later […]
  • Diamanten paar Alie en Henk Loonstra…1 september 2019 Diamanten paar Alie en Henk Loonstra… Het is absoluut een bijzonderheid als je in de gelukkige omstandigheid bent om een diamanten huwelijk te mogen vieren. Vandaag valt die eer te beurt aan Alie en Henk Loonstra uit de […]