Een half miljoen naar Eternit en wat krijgt de rest in Goor?

Een bedrag van 495.990 euro voor Eternit, meer dan twee ton voor Mercom en zo’n 44.000 euro voor De Smidse. Dat zijn bedragen die deze willekeurig gekozen bedrijven hebben ontvangen van de overheid met de landelijke NOW-regeling. In dit overzicht is te zien welke ondernemers in ‘t Twentse Haagje een beroep hebben gedaan op staatssteun en wat het uitbetaalde voorschotbedrag is geweest. Of de genoemde bedragen ook daadwerkelijk in de kas terugvloeien van het bedrijf, is ongewis. Er moet namelijk nog wel inkomstenderving worden overlegd aan de hand van cijfers.

Gerelateerde berichten

  • Verrassingsbezoek gedeputeerde voor asbestsanering tuinen22 oktober 2014 Verrassingsbezoek gedeputeerde voor asbestsanering tuinen En ineens was ze er. Gedeputeerde Ineke Bakker van de Provincie Overijssel was vanmiddag in Goor voor de officiële openingshandeling van de sanering van een groot aantal asbesttuinen in […]
  • Hans en Hans rijden 2 mille bij elkaar18 januari 2015 Hans en Hans rijden 2 mille bij elkaar De Goorse ScanCoveryTrial-coureurs Hans Harmsel en Hans Kappert hebben vorige week iets meer dan 2000 euro bij elkaar gereden voor de nieuwe rolstoelbus die de stichting Smiles for Miles […]
  • Bandenzaag gestolen in de Lindelaan9 september 2017 Bandenzaag gestolen in de Lindelaan Een brutale roof van zwaar gereedschap gistermiddag in de Goorse Lindelaan. Daar werd op klaarlichte dag een zogenoemde bandenzaag gestolen. Deze motorzaag met een diamantschijf voor […]
  • Eternit is verantwoordelijk, €100.000 boete21 maart 2015 Eternit is verantwoordelijk, €100.000 boete De Eternit is zelf verantwoordelijk voor de twee bedrijfsongevallen waarbij werknemers om het leven kwamen. Dat is de conclusie van de rechtbank in Almelo in de strafzaak tegen het […]
  • Loods Wawollie vrijwel zeker aangestoken20 juli 2016 Loods Wawollie vrijwel zeker aangestoken Het onderkomen van Wawollie is vrijwel zeker aangestoken, afgelopen zondag. De grote kringloopwinkel in een pand dat in eigendom is van het naastgelegen Eternit werd compleet in de as […]