Dodelijk ongeval op S15!

Op de Rijksweg S15 bij Goor is vanmiddag één persoon om het leven gekomen. Het ongeluk op N347 ontstond toen vanmiddag om onduidelijke redenen een vrachtwagen en een bestelbus op elkaar zijn gebotst. Daarbij is dus één persoon overleden en één persoon gewond geraakt. Door het ongeluk is de weg afgesloten tussen Goor en de A1 bij Enter (foto). De plek van het ongeval is afgezet met witte schermen. Wat er precies is gebeurd, is dus als gezegd niet bekend. De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeluk.

Gerelateerde berichten

  • Overlast op de N34710 mei 2017 Overlast op de N347 Overlast voor de Goorse automobilisten de komende weken. De hoofdrijbaan van de provinciale weg N347 Goor – Rijssen krijgt bij de kruising met de A1 een nieuwe asfaltlaag en nieuwe […]
  • Vuilnisbrand op S1511 mei 2020 Vuilnisbrand op S15 De brandweer moest gisteravond aan het einde van de avond uitrukken voor een brandmelding op de N347 (S15). Daar stond een vuilnisbak in brand op de parkeerplaats tussen Goor en Enter. De […]
  • Bekeuring voor dronebestuurder die Traumahelicopter hinderde30 maart 2020 Bekeuring voor dronebestuurder die Traumahelicopter hinderde Een eigenaar van een drone heeft afgelopen vrijdag avond een bekeuring gekregen omdat hij met zijn speeltje de trauma-helicopter hinderde die op weg was naar het slachtoffer van het […]
  • Porsche-eigenaar in de boeien: ‘witwassen’, te veel alcohol en openstaande boetes20 mei 2020 Porsche-eigenaar in de boeien: ‘witwassen’, te veel alcohol en openstaande boetes Kassa en in de boeien. Een inwoner van Goor is gisteravond op verdenking van witwassen aangehouden. De 36-jarige man reed in een Porsche Cayenne op de Van Kollaan, toen de politie hem in […]
  • Ongeval op viaduct N34716 februari 2017 Ongeval op viaduct N347 Op het viaduct van de N347 met de kruising Zomerweg is even voor de avond een ongeluk gebeurd. De brandweer werd ook opgeroepen maar er hoefden geen slachtoffers uit de auto's bevrijd te […]