Zestien nieuwe bedrijfsunits op Zenkeldamshoek

Tussen Karwei en Morsink Tweewielers is begonnen met de bouw van een aantal bedrijfsunits. Deze zijn al deels verkocht, een aantal is nog in de verkoop bij IJssel Bouw en Ontwikkeling. In totaal moeten er zestien units verrijzen op het terrein Zenkeldamshoek.

Gerelateerde berichten

  • Oorzaak inval: wereldwijde drugshandel6 juni 2018 Oorzaak inval: wereldwijde drugshandel De inval gisteren in een unit van een bedrijfsverzamelgebouw op industrieterrein Zenkeldamshoek had te maken met wereldwijde drugshandel. Dat heeft de nationale politie vandaag bekend […]
  • Höfteballooning deze zomer op Zenkeldamshoek5 januari 2018 Höfteballooning deze zomer op Zenkeldamshoek Het luchtballonnen-evenement Höfteballooning vindt dit jaar plaats op het Goorse industrieterrein Zenkeldamshoek. Het is de negende editie van het evenement dat zijn oorsprong heeft in […]
  • Groot bedrijfsverzamelgebouw nieuw op Zenkeldamshoek30 juni 2015 Groot bedrijfsverzamelgebouw nieuw op Zenkeldamshoek Er komt een nieuw bedrijfsverzamelgebouw aan de Klavermaten, op het Goorse industrieterrein Zenkeldamshoek. Het gebouw wordt gerealiseerd op een perceel, op de hoek met de Dammaten door De […]
  • Glasvezel op Goorse industrieterreinen24 november 2016 Glasvezel op Goorse industrieterreinen Er komt een gratis glasvezelnetwerk op de Goorse industrieterreinen Zenkeldamshoek, Spechthorst en De Whee. Initiatiefnemer is de Goorse ondernemer Herbert ter Morsche van Your Fiber en […]
  • Schapen brengen bliksembezoek aan bewoners Ensink29 april 2017 Schapen brengen bliksembezoek aan bewoners Ensink Een bijzondere verrassing voor de bewoners van het Ensink in de wijk Heeckeren. Daar stonden een groot aantal schapen bij het krieken van de dag ineens in de tuinen én voor de ruiten van […]