Geen nieuwe Corona-besmettingen ondanks Schoolfeest

De gemeente en de Veiligheidsregio waren bang dat het laatste weekeinde van juni in Goor tijdens het alternatieve Schoolfeest nog wel eens een risico zou kunnen vormen voor een nieuwe Corona-uitbraak maar daar is helemaal niets van gebleken. Sinds dat weekeinde is er geen enkele nieuwe besmetting geconstateerd. Ook het aantal ziekenhuis-opnames en doden ten gevolge van het virus staat in de Hof van Twente op 0. Een aantal Goorse kasteleins kregen na het Schoolfeestweekeinde wel een officiƫle waarschuwing van burgemeester Nauta omdat het op een aantal plekken te druk zou zijn. Ook de Goorse Biertent-Rellie moest na dat weekeinde op het matje komen omdat ze ondanks een verbod toch de straat op gingen met legervoertuigen.

Gerelateerde berichten

  • Drie nieuwe Corona-besmettingen in de Hof16 september 2020 Drie nieuwe Corona-besmettingen in de Hof Het aantal Corona-besmettingen in Goor en omgeving is de laatste week iets opgelopen. In de Hof van Twente werden in de afgelopen twee weken, drie nieuwe besmettingen geregistreerd. […]
  • Nu ook Corona-besmetting op Waerdenborch in Goor7 oktober 2020 Nu ook Corona-besmetting op Waerdenborch in Goor Een leerling van 4 MAVO op de Goorse van De Waerdenborch is positief getest op corona. De betreffende leerling, waarmee het naar omstandigheden goed gaat, is tijdens de besmettelijke […]
  • Gemeente stelt hal stadhuis beschikbaar voor vaccinatie9 augustus 2020 Gemeente stelt hal stadhuis beschikbaar voor vaccinatie De gemeente Hof van Twente gaat in Goor ruimtes beschikbaar stellen voor het geven van de griepprik, dit najaar. In verband met de geldende Coronaregels (anderhalve meter afstand) heeft […]
  • Oaverleavingspakket voor Rellieleden10 mei 2020 Oaverleavingspakket voor Rellieleden Het is een figuurlijk doekje voor het bloeden nu er geen Schoolfeest gevierd kan worden dit jaar, maar het is door de leden van de Goorse Biertent Rellie wel als uiterst attent ervaren. […]
  • Nauta derde in ‘beste bestuurder-verkiezing’4 januari 2021 Nauta derde in ‘beste bestuurder-verkiezing’ Bij de verkiezing van de beste bestuurder van Twente van het afgelopen jaar, door het online opinieplatform De Roskam, is burgemeester Ellen Nauta van de gemeente Hof van Twente op de […]