Geen nieuwe Corona-besmettingen ondanks Schoolfeest

De gemeente en de Veiligheidsregio waren bang dat het laatste weekeinde van juni in Goor tijdens het alternatieve Schoolfeest nog wel eens een risico zou kunnen vormen voor een nieuwe Corona-uitbraak maar daar is helemaal niets van gebleken. Sinds dat weekeinde is er geen enkele nieuwe besmetting geconstateerd. Ook het aantal ziekenhuis-opnames en doden ten gevolge van het virus staat in de Hof van Twente op 0. Een aantal Goorse kasteleins kregen na het Schoolfeestweekeinde wel een officiƫle waarschuwing van burgemeester Nauta omdat het op een aantal plekken te druk zou zijn. Ook de Goorse Biertent-Rellie moest na dat weekeinde op het matje komen omdat ze ondanks een verbod toch de straat op gingen met legervoertuigen.

Gerelateerde berichten

  • Oaverleavingspakket voor Rellieleden10 mei 2020 Oaverleavingspakket voor Rellieleden Het is een figuurlijk doekje voor het bloeden nu er geen Schoolfeest gevierd kan worden dit jaar, maar het is door de leden van de Goorse Biertent Rellie wel als uiterst attent ervaren. […]
  • Optochten opnieuw op Hofstreek TV29 juni 2017 Optochten opnieuw op Hofstreek TV De kinderoptocht van afgelopen zaterdag en de allegorische optocht op de zondag tijdens het School en Volksfeest worden komende zondag opnieuw uitgezonden op Hofstreek TV. De herhalingen […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (6)15 juni 2015 Schoolfeestnieuws in het kort (6) * De Schoolfeesttent is gearriveerd. Vanochtend kwam tentenbouwer De Weerd met een aantal vrachtwagens waarmee de tentdelen zijn vervoerd. Er is daarna direct begonnen met de opbouw. […]
  • Griezelige Rellie sluit hoogstaande Optocht in stijl af24 juni 2018 Griezelige Rellie sluit hoogstaande Optocht in stijl af Hoewel de weergoden dit weekend nog wel eens van gedachten veranderden, bleef het in Goor deze zondagmiddag gelukkig droog. En dat was maar goed ook, want duizenden toeschouwers hebben […]
  • En zo werd het toch nog een enerverend weekend…29 juni 2020 En zo werd het toch nog een enerverend weekend… Geen Tente, geen kermis en en geen optochten. Maar toch maakte Goor er wel wat van in het afgelopen weekeinde. Het was mooi weer en druk op de terassen. Met name bij De Bebsel was het […]