Kievit schenkt geld aan kinderboerderij na opheffing

Buurtvereniging de Kievit heeft een financiële schenking gedaan aan
Kinderboerderij- en speeltuin Het Kukelnest. De vereniging houdt op te bestaan en dat wat er nog in kas zat aan de kinderboerderij te schenken. De hoogte van het bedrag vermeld het persbericht niet. “We zijn hier hardstikke blij mee en kunnen het goed gebruiken, na de corona-sluiting” aldus voorman Edu Hoek van Het Kukelnest.

Gerelateerde berichten

  • Kukelnest blij met NL Doet16 maart 2019 Kukelnest blij met NL Doet Er waren bij kinderboerderij 't Kukelnest grote twijfels over het welslagen van NL Doet dit jaar. Dit vanwege de afzegging van een grote groep leerlingen van het ROC van Twente. Een […]
  • Almelose steun voor Goorse kinderboerderij8 mei 2020 Almelose steun voor Goorse kinderboerderij Kinderboerderij Het Kukelnest heeft een onverwachte financiele bijdrage gekregen van Voskamp aluminium uit Almelo. Om hoeveel geld het gaat is niet bekend maar Kindvriendelijk Goor-icoon […]
  • Edu Hoek beloond met ambassadeurschap ‘Aan de slag in de Speeltuin’7 juli 2017 Edu Hoek beloond met ambassadeurschap ‘Aan de slag in de Speeltuin’ Edu Hoek is vandaag beloond met het ambassadeurschap van het project 'Aan de slag in speeltuin' van Jantje Beton en het Fonds verstandelijk gehandicapten. Hoek ontving daarnaast ook een […]
  • Wat gaat er gebeuren bij ’t Kukelnest?20 september 2018 Wat gaat er gebeuren bij ’t Kukelnest? Wat moet er in de toekomst allemaal gaan gebeuren bij kinderboerderij 't Kukelnest. Dat is de centrale vraag tijdens de ledenvergadering komende dinsdag in het gebouw op het terrein aan de […]
  • Kinderboerderij vanaf maandag weer toegankelijk30 mei 2020 Kinderboerderij vanaf maandag weer toegankelijk Kinderboerderij Het Kukelnest is vanaf komende maandag weer geopend. Er is een speciaal Corona-protocol opgesteld en het terras is zo ingericht dat de anderhalve meter-regel ook in acht […]