Bril gevonden aan Diepenheimseweg

Een berichtje van Inge Alberts. Zij heeft afgelopen dinsdagavond (14 juli) een bril gevonden aan de Diepenheimseweg in Goor en dat langs de weg waar het weggetje vanaf de tennisbaan aansluit op de hoofdweg. Wie de bril op onderstaande foto mist, kan mailen met de redactie: redactie@nullgoorsnieuws.nl.

Gerelateerde berichten

  • Gekleurde bril zoekgeraakt12 augustus 2020 Gekleurde bril zoekgeraakt In de categorie vermiste voorwerpen vandaag een bril. Het gaat om gekleurd exemplaar. De vinder zou de bril terug kunnen brengen bij de eigenaar aan de Kerkstraat 38 of contact kunnen […]
  • Sleutels gevonden op Zenkeldamshoek21 juli 2020 Sleutels gevonden op Zenkeldamshoek Max mailde met de mededeling dat hij vandaag (dinsdag 21 juli) een bosje sleutels heeft gevonden op industrieterrein Zenkeldamshoek te hoogte van het bedrijf SF Solutions. Wie de sleutels […]
  • Knuffel gevonden in de Kerkstraat16 maart 2020 Knuffel gevonden in de Kerkstraat In de Kerkstraat is een knuffel gevonden die waarschijnlijk door iemand node wordt gemist. De knuffel is hieronder afgebeeld. Wie het kleinood mist kan het ophalen bij autobedrijf Haafkes.
  • Sleutelbos gevonden26 december 2020 Sleutelbos gevonden Enny Meerwaldt heeft aan de Diepenheimseweg een sleutelbos gevonden. Ze heeft deze bos naar het politiebureau gebracht en daar in de bus gedaan aangezien er niemand was op dat moment. Wie […]
  • Knuffel verloren tijdens Kinderoptocht (Update)27 juni 2015 Knuffel verloren tijdens Kinderoptocht (Update) Het zoontje van Melanie Bastiaans is vanmiddag zijn knuffel verloren tijdens de Kinderoptocht, op de kruising ten hoogte van Kranenberg Juweliers richting de kermis. Hij is ontroostbaar en […]