Open Goorse tenniskampioenschappen gaan door

Ondanks de Coronacrisis kunnen de jaarlijkse open Goorse tenniskampioenschappen gewoon door gaan. De zogenoemde ‘Thuisin Open Goorse’ wordt gehouden op de banen van TV De Mossendam en op het gravel van De Goorse Tennisclub (GTC). De 34e editie begint op maandag 31 augustus en zal duren tot en met zondag 6 september. De organiserende verenigingen zeggen te garanderen dat het toernooi volgens de geldende corona-richtlijnen zal verlopen. Inschrijven kan via deze LINK.

Gerelateerde berichten

  • Zevende lustrum Open Goorse aanstaande7 augustus 2021 Zevende lustrum Open Goorse aanstaande De Goorse tennisclubs De Mossendam en GTC maken zich op voor de 35e editie van de Thuisin Open Goorse tenniskampioenschappen op de banen op sportpark Heeckeren en aan de Diepenheimseweg. […]
  • Open Goorse voor de 36e keer op de rol26 augustus 2022 Open Goorse voor de 36e keer op de rol TV Mossendam en De Goorse Tennisclub (GTC) organiseren ook dit jaar weer de Open Goorse tenniskampioenschappen. Het toernooi wordt al voor de 36e keer georganiseerd en is dit jaar van […]
  • Veel deelname GTC Open; hele week tenniswedstrijden16 maart 2022 Veel deelname GTC Open; hele week tenniswedstrijden Na een lange coronaperiode is het Open tennistoernooi van de Goorse tennisvereniging GTC afgelopen zondag van start gegaan met een ongekende deelname. Maar liefst 141 inschrijvingen op de […]
  • Open Goorse Tenniskampioenschappen afgesloten met finales12 september 2022 Open Goorse Tenniskampioenschappen afgesloten met finales De Open Goorse tenniskampioenschappen zijn gisteren afgesloten met de finales in de verschillende categorieën. Toernooidirecteur Joris Sikking kijkt tevreden terug op het toernooi van de […]
  • Inschrijving Dubbeltje op zijn Kant geopend21 februari 2018 Inschrijving Dubbeltje op zijn Kant geopend Van 11 tot en met 18 maart wordt het jaarlijkse ‘Dubbeltje op zijn Kant’ kunstgrasdubbeltoernooi gespeeld. Plaats van handeling zijn de banen van de GTC aan de Diepenheimseweg in Goor. […]