Marit Cent heropent wielerseizoen met podiumplek

De eerste wielerwedstrijd sinds de coronastop is voor Marit Cent goed verlopen. In Honselersdijk wist de Goorse wielrenster zaterdag direct een podiumplaats te bemachtigen. Op het clubparcours van wielervereniging Westland Wil Vooruit eindigde de koers in een massasprint. Daarin hoefde Cent alleen UCI-renster Marjolein van ’t Geloof voor zich te dulden, waardoor ze het seizoen met een tweede plaats begon.

Het erepodium met links Marit Cent, naast winnares Marjolein van ’t Geloof. Lieke Nooijen, in september 2019 nog derde bij het WK voor junior vrouwen, werd derde.

Gerelateerde berichten

  • Cent attent in klassieker Jeugdtour Assen2 augustus 2017 Cent attent in klassieker Jeugdtour Assen Wielrenster Marit Cent heeft woensdagochtend goede zaken gedaan in de Jeugdtour Assen. De 18-jarige Goorse was in de derde etappe, een klassieker over 62,3 kilometer, attent toen een […]
  • Vijfde plaats Marit Cent op eerste dag NK16 december 2016 Vijfde plaats Marit Cent op eerste dag NK Marit Cent is de Nederlandse kampioenschappen baanwielrennen begonnen met een vijfde plaats op het onderdeel keirin. De sprintafstand, waarop de Eerbeekse Elis Ligtlee eerder dit jaar […]
  • Ronde van Goor gaat door21 augustus 2020 Ronde van Goor gaat door Er wordt dit jaar toch een Goorse wielerronde verreden, op zaterdag 5 september, de datum die oorspronkelijk ook voor de koers voorzien was. Niet zoals traditioneel in het Goorse centrum, […]
  • Marit Cent imponeert met tweede plaats1 september 2019 Marit Cent imponeert met tweede plaats Minder dan een week voor de Ronde van Goor heeft Marit Cent indruk gemaakt. De talentvolle Goorse wielrenster werd zondag tweede in de Ronde van Heemskerk. In die wielerronde maakte de […]
  • Marit Cent enige uit gemeente in Ronde van Markelo17 augustus 2017 Marit Cent enige uit gemeente in Ronde van Markelo De Goorse wielrenster Marit Cent staat komende vrijdagavond aan de start van de Ronde van Markelo. Daarmee is ze de enige wedstrijdrenster uit de Hof van Twente die er actief is. Cent […]