De Zwarte Cross ging door in Goor

Het Corona-virus voorkwam dat vele Gorenaren dit jaar naar Lichtenvoorde gingen voor het jaarlijkse Zwarte Cross-festival maar een zestigtal feestvierders hadden gisteren toch een feestje in stijl op het terrein van Twinxx aan de Kerkstraat. Het bedrijf van Eric Nijhof levert jaarlijks vele special effects tijdens de Zwarte Cross. De crew-leden kregen gister een mini-festival aangeboden geheel in Zwarte Cross-stijl en optredens van onder meer Zwarte Jannes, X-Static en Geert Endeman. Ook droeg een grote hoeveelheid schuim bij aan de feestvreugde…

Gerelateerde berichten

  • Reggehof met Nijhof op Festivaltour30 november 2018 Reggehof met Nijhof op Festivaltour De Reggehof gaat vanaf komend jaar inzetten op muzikale acts en festivals. Dit naast de gebruikelijke theatervoorstellingen in het Goorse verenigingshuis. Om dat doel te bereiken is Eric […]
  • Leven voor de dood…17 juli 2018 Leven voor de dood… Dat was de slogan van het weekend Zwarte Cross in het stoffige en bloedhete Lichtenvoorde. Drommen mensen verzamelden zich om het jaarlijkse spektakel mee te maken. Tante Rikie, de levende […]
  • John West bij Café Johny’s31 januari 2018 John West bij Café Johny’s Hij werd bekend door zijn topklassering in het programma Bloed, zweet en tranen en is inmiddels een gevierd artiest die alle grote podia aandoet. Komende vrijdagavond is hij te zien en te […]
  • Zwarte Cross, say yes to apartigheid!22 juli 2016 Zwarte Cross, say yes to apartigheid! Het is het weekend van de Zwarte Cross voor veel plaatsgenoten. Honderden Gorenaren zijn dit weekend te vinden bij het grootste festival van Nederland. In de omgeving van Lievelde komen […]
  • Tom Smit viert 50e verjaardag met eigen festival10 september 2022 Tom Smit viert 50e verjaardag met eigen festival Hij was de stille kracht achter de successen van Hector in de jaren '90. Tom Smit, Tim Smot voor ingewijden, ziet binnenkort Abraham en viert dat vandaag groots met een festival in zijn […]