Goor viert vakantie vooral ‘Rundumhausen’

Het grootste deel van de Goorse bevolking is niet van plan om ver op reis te gaan in deze zomervakantie. Dat blijkt uit de uitslag van een poll op deze site. Maar liefst 72% van de stemmers geeft aan dat het in deze tijden van Corona gewoon ‘Rundumhausen’ of elders in Nederland wordt. Van de stemmers geeft 15% aan dat de bestemming ergens in Europa zal zijn en gaat 10% de grens over om in Duitsland vakantie te vieren. De overige 3% durft het wel aan om elders in de wereld te bivakkeren. De poll die nu online staat gaat over de anderhalve meter die ondanks de afname van besmettingen in onze regio toch gehandhaafd blijft. Is die regel inmiddels achterhaald en moet deze worden afgeschafd of kunnen we niet voorzichtig genoeg zijn tot er een vaccin is? U mag het zeggen!

Gerelateerde berichten

  • Gemeente stelt hal stadhuis beschikbaar voor vaccinatie9 augustus 2020 Gemeente stelt hal stadhuis beschikbaar voor vaccinatie De gemeente Hof van Twente gaat in Goor ruimtes beschikbaar stellen voor het geven van de griepprik, dit najaar. In verband met de geldende Coronaregels (anderhalve meter afstand) heeft […]
  • Bouwvakvakantie: Waar gaan we naartoe ?17 juli 2020 Bouwvakvakantie: Waar gaan we naartoe ? Vandaag begint voor veel Gorenaren de bouwvakantie en dat wordt op diverse manieren gevierd met feesten en bouwvakborrels bij de bedrijven en in de Goorse horeca. Daarna is het hopen op […]
  • Verdeeldheid over anderhalve meter-regel29 juli 2020 Verdeeldheid over anderhalve meter-regel De Gorenaren zijn verdeeld als het gaat om het in stand houden van de anderhalve meter-regel. Uit een poll op deze site blijkt dat 41% van de stemmers wel afstand wil houden maar dat dat […]
  • Goor verdeeld over vuurwerkverbod16 september 2020 Goor verdeeld over vuurwerkverbod Een groot deel van Goor is tegen een algeheel vuurwerkverbod en vindt dat deze traditie in stand moet worden gehouden. Dat blijkt uit een poll op deze site. Van de stemmers zegt 54% tegen […]
  • Hofpas nog niet in trek, eetbaar groen wel ?2 augustus 2017 Hofpas nog niet in trek, eetbaar groen wel ? De switch van de Goorse Gelukspas naar de nieuwe Hofpas, die in de hele Hof van Twente te gebruiken is, kan de Gorenaar nog niet echt bekoren. in een poll op deze site blijkt dat het […]