Goor viert vakantie vooral ‘Rundumhausen’

Het grootste deel van de Goorse bevolking is niet van plan om ver op reis te gaan in deze zomervakantie. Dat blijkt uit de uitslag van een poll op deze site. Maar liefst 72% van de stemmers geeft aan dat het in deze tijden van Corona gewoon ‘Rundumhausen’ of elders in Nederland wordt. Van de stemmers geeft 15% aan dat de bestemming ergens in Europa zal zijn en gaat 10% de grens over om in Duitsland vakantie te vieren. De overige 3% durft het wel aan om elders in de wereld te bivakkeren. De poll die nu online staat gaat over de anderhalve meter die ondanks de afname van besmettingen in onze regio toch gehandhaafd blijft. Is die regel inmiddels achterhaald en moet deze worden afgeschafd of kunnen we niet voorzichtig genoeg zijn tot er een vaccin is? U mag het zeggen!

Gerelateerde berichten

  • Minder vaak afval ophalen? Geen goed idee16 juli 2021 Minder vaak afval ophalen? Geen goed idee Een grote meerderheid van Goor vindt het geen goed plan om Twente Milieu minder vaak het afval op te komen halen dan nu het geval is. Wethouder Scholten wil de bakken straks eens in de […]
  • Bouwvakvakantie: Waar gaan we naartoe ?17 juli 2020 Bouwvakvakantie: Waar gaan we naartoe ? Vandaag begint voor veel Gorenaren de bouwvakantie en dat wordt op diverse manieren gevierd met feesten en bouwvakborrels bij de bedrijven en in de Goorse horeca. Daarna is het hopen op […]
  • Veel Gorenaren zoeken het deze vakantie dicht bij huis26 juli 2021 Veel Gorenaren zoeken het deze vakantie dicht bij huis Het grootste deel van de Gorenaren is niet van plan Nederland te verlaten tijdens deze zomervakantie. Dat blijkt uit een poll op deze site. Maar liefst 65% geeft aan thuis te blijven of […]
  • Aantal coronabesmettingen daalt weer in de Hof7 april 2021 Aantal coronabesmettingen daalt weer in de Hof Het aantal coronabesmettingen in de gemeente Hof van Twente is de laatste dagen aan het dalen. Waar afgelopen vrijdag en zaterdag nog 17 besmettingen per dag werden geregistreerd waren […]
  • 121 besmettingen in de afgelopen twee weken in de Hof3 maart 2021 121 besmettingen in de afgelopen twee weken in de Hof In de Hof van Twente zijn in de afgelopen twee weken 121 corona-besmettingen geregistreerd. Eén persoon overleed als gevolg van het virus in deze periode. Dat is nog altijd fors lager […]