Goor viert vakantie vooral ‘Rundumhausen’

Het grootste deel van de Goorse bevolking is niet van plan om ver op reis te gaan in deze zomervakantie. Dat blijkt uit de uitslag van een poll op deze site. Maar liefst 72% van de stemmers geeft aan dat het in deze tijden van Corona gewoon ‘Rundumhausen’ of elders in Nederland wordt. Van de stemmers geeft 15% aan dat de bestemming ergens in Europa zal zijn en gaat 10% de grens over om in Duitsland vakantie te vieren. De overige 3% durft het wel aan om elders in de wereld te bivakkeren. De poll die nu online staat gaat over de anderhalve meter die ondanks de afname van besmettingen in onze regio toch gehandhaafd blijft. Is die regel inmiddels achterhaald en moet deze worden afgeschafd of kunnen we niet voorzichtig genoeg zijn tot er een vaccin is? U mag het zeggen!