GFC bezoekt sponsoren

De leden van de sponsorcommissie van GFC hebben in de afgelopen week alle 150 sponsoren van de club bezocht. De rood zwarten waarderen het dat de ondersteunende bedrijven zijn gebleven ondanks de Coronacrisis. De sponsoren kregen een fles wijn en een begeleidende brief. De ondernemers waardeerden de geste van de Goorse club ten zeerste.

Voorzitter Duco Hoek overhandigt een fles wijn aan Wiljan van Regteren van Wiljan’s Wijnhuis & Slijterij

Gerelateerde berichten

  • Wiljan van Regteren in Radioportret20 september 2018 Wiljan van Regteren in Radioportret Wiljan van Regteren is komende zondag te gast in 'Portret'. Op Hofstreek FM zal de eigenaar van Wiljan's Wijnhuis vertellen over zijn leven en passie voor wijn. De 63-jarige Gorenaar […]
  • Nauta: Nu heeft de vijand geen gezicht…5 mei 2020 Nauta: Nu heeft de vijand geen gezicht… Burgemeester Nauta hield gisteravond op de lokale radio en televisie een toespraak waarin ze stil stond bij de doden die vielen tijdens de Tweede Wereld-oorlog en in andere oorlogen. De […]
  • “FC Twente komt zeker terug bij GFC…”3 oktober 2017 “FC Twente komt zeker terug bij GFC…” Applaus klonk na één van de laatste opmerkingen van FC Twente-trainer Rene Hake, gisteravond tijdens de forumavond voor sponsoren in de kantine van GFC. "Ik wil iedereen nog even een […]
  • Seizoen ten einde voor Goorse voetballers31 maart 2020 Seizoen ten einde voor Goorse voetballers Door de nieuwe Corona-maatregelen die zijn aangekondigd door de regering, heeft de KNVB besloten om alle amateurvoetbal-competities niet meer te hervatten. Dit houdt voor GFC, Hector en […]
  • GFC-voorzitter hekelt opstelling KNVB25 maart 2020 GFC-voorzitter hekelt opstelling KNVB In een open brief op de website van voetbalvereniging GFC heeft voorzitter Henny Kranenberg (foto) zijn ongenoegen geuit over de opstelling van de KNVB in deze Corona-crisis. Hij vindt […]