Toch nog hoog bezoek voor Goorse 100-jarige

Ze bereikte op 23 maart de gezegende leeftijd van 100 jaar maar dat kon niet gevierd worden vanwege het Corona-virus. Ook het bezoek van burgemeester Ellen Nauta moest worden opgeschort maar dat werd gisteren ingehaald toen dat er toch van kon komen in haar appartement op De Malberg. Mevrouw W.J. Klein Twennaar, Klein Velderman werd geboren op 23 maart 1920 en groeide in Markelo op in een gezin met vijf kinderen.

Ze werkte bij diverse boerderijen in de directe regio en bij huisarts Romeijn in Markelo. Na haar huwelijk heeft onder meer nog in Huize Ripperda van ’t Weldam gewoond. Een van de hoogtepunten in haal leven was de ontmoeting met toenmalig Koningin Juliana toen ze op Landgoed ’t Weldam werkzaam was. De eeuwling is nog jong van geest en kookt af en toe ook nog zelf. Onlangs mocht ze haar negende achter-kleinkind vasthouden.

Foto en info: Hofweekblad

Gerelateerde berichten

  • Mina klein Twennaar 100 jaar23 maart 2020 Mina klein Twennaar 100 jaar Ze moet het, hoe vervelend ook, nagenoeg in haar eentje vieren vanwege de omstandigheden maar de mijlpaal is voor Mina Klein Twennaar niet minder om. Ze viert vandaag haar 100e […]
  • Eindelijk weer dicht bij moeder…26 mei 2020 Eindelijk weer dicht bij moeder… Een gedenkwaardig moment gistermiddag bij Huize Herfstzon. Daar werd het zogenoemde 'bezoekerscaf√©' geopend. Door de versoepeling van de Coronaregels mogen verpleeghuizen voorzichtig weer […]
  • Oma Mondharmonica is 100 jaar14 september 2020 Oma Mondharmonica is 100 jaar Groot feest bij Huize Herfstzon √©n bij de familie Overbeek vandaag. Want Dini Overbeek is vandaag 100 jaar geworden. De nog kwieke eeuwling werd in het verzorgingstehuis vanochtend al […]
  • Gemeente stelt hal stadhuis beschikbaar voor vaccinatie9 augustus 2020 Gemeente stelt hal stadhuis beschikbaar voor vaccinatie De gemeente Hof van Twente gaat in Goor ruimtes beschikbaar stellen voor het geven van de griepprik, dit najaar. In verband met de geldende Coronaregels (anderhalve meter afstand) heeft […]
  • Weduwe oud-burgemeester Spaans 100 jaar oud15 april 2017 Weduwe oud-burgemeester Spaans 100 jaar oud Een bijzondere dag voor mevrouw Spaans-van Liere en de bewoners van verzorgingstehuis De Stoevelaar in Goor. De weduwe van oud-burgemeester Jacob Spaans viert vandaag haar 100e verjaardag […]