Goorse Tourpoule gaat door met Tourcafé’s

Normaliter zou Le Grand Boucle nu al een paar dagen achter ons liggen en zou ook de winnaar van de Goorse Tourpoule gehuldigd zijn maar het Coronavirus schoof ook in dit kader alles op. De Tour begint nu op zaterdag 29 augustus in Nice en dan is ook direct het eerste Tourcafé bij De Ster want de Goorse Tourpoule, met jaarlijks meer dan 300 deelnemers, gaat ook dit jaar gewoon door. De Tour de France eindigt op zondag 20 september en dan zal ook de feestelijke prijsuitreiking van de winnaars van de Tourpoule, die vorig jaar werd gewonnen door Mark Morsink (foto), plaatsvinden. Over de reglementen en inschrijvingen in de komende week meer, onder meer via deze site.

Gerelateerde berichten

  • Tourpoule ook dit jaar onverminderd populair29 augustus 2020 Tourpoule ook dit jaar onverminderd populair Een bijzondere editie van de Ronde van Frankrijk. En ook een bijzondere uitgave van de Goorse Tourpoule. In de achterhaal van De Ster werd er vanmiddag massaal gekeken naar de eerste […]
  • Inschrijving Goorse Tourpoule begonnen28 augustus 2020 Inschrijving Goorse Tourpoule begonnen De deelnemers en de bijbehorende rugnummers zijn bekend en dat betekent dat de vele Goorse liefhebbers van de Tour de France hun hart weer op kunnen halen en nu hoofdbrekens hebben over […]
  • Uitreiking Tourpoule in beeld19 juli 2021 Uitreiking Tourpoule in beeld Een hoop gezelligheid bij een drukbezochte prijsuitreiking van de Goorse Tourpoule gisteren. Tim Bruseker (foto) werd uiteindelijk gekroond tot grote winnaar naast het huldigen van vele […]
  • Goorse Tourpoule morgen van start25 juni 2021 Goorse Tourpoule morgen van start Je zou het bijna vergeten met alle alternatieve Schoolfeestperikelen maar morgen gaat toch écht de Tour de France van start en dat betekent ook weer de aanvang van de Goorse Tourpoule. […]
  • Tim Bruseker wint Goorse Tourpoule18 juli 2021 Tim Bruseker wint Goorse Tourpoule Tim Bruseker is de winnaar geworden van de Goorse Tourpoule editie 2021. De huisarts stond voor de afsluitende etappe al aan de leiding van het algemeen klassement en gaf zijn koppositie […]