Zomerworkshops van Home of Talents in laatste week vakantie

De muziekschool oftewel de ‘Home Of Talents’ zoals nu de nieuwe verzamelnaam is, gaat in de laatste week van de zomervakantie vijf zomerworkshops organiseren van telkens één dagdeel. Er zijn in de Goorse Reggehof workshops op het terrein van live-electronics, producing, freestyle streetdance en digitale beeld bewerken. De workshop DJ’en met Gijs van Lieshout is op 11 augustus bij Soundstation, ook in Goor. Meer informatie over deelname is te vinden op de nieuwe website van Home of Talents.

Gerelateerde berichten

  • Home of Talents met nieuwe website klaar voor nieuw seizoen22 augustus 2020 Home of Talents met nieuwe website klaar voor nieuw seizoen Het nieuwe Kunsteducatiecentrum Home of Talents is klaar voor het nieuwe seizoen. Onder deze nieuwe naam gaat de muziekschool en het creatief centrum van De Reggehof verder en is ook een […]
  • Drie workshops voor kinderen bij Home of Talents14 januari 2021 Drie workshops voor kinderen bij Home of Talents Onder voorbehoud van de dan geldende corona-maatregelen organiseert Home of Talents in de voorjaarsvakantie drie verschillende workshops voor kinderen van diverse leeftijden. Het gaat om […]
  • Dansen voor de allerkleinsten in De Reggehof27 oktober 2020 Dansen voor de allerkleinsten in De Reggehof Corona of niet, de allerkleinsten moeten daar zo weinig mogelijk last van hebben en als het aan de Marleen Hamer van het nieuwe Home of Talents ligt, dansen de peuters zich er met alle […]
  • Proeflesmaand bij muziekschool31 augustus 2016 Proeflesmaand bij muziekschool De muziekschool houdt in de maand september een zogenoemde proeflesmaand om nieuwe Goorse talenten te laten 'ruiken' aan het muzikale leven en diverse instrumenten te proberen. Er kan […]
  • Rookies Home of Talents geven digitaal concert4 februari 2021 Rookies Home of Talents geven digitaal concert Artiesten moeten in deze periode inventief zijn en dus presenteren de Rookies van Home of Talents zichzelf deze week online. Het 'Home of Talents Rookie-concert' is komende zaterdag te […]