Woonwagen-gate: Niet naar huis…

Het trio woonwagenbewoners dat strijdt voor een standplaats in Goor is inmiddels weg van de plek aan de Gruttostraat. Dit na een bezoek van burgemeester Ellen Nauta die de demonstranten duidelijk maakte dat ze na gisteren daar toch echt weg moesten, mede omdat zij niet op gemeentegrond bivakkeerden. Na een verhelderend gesprek werd duidelijk dat perspectief op een vaste standplaats op korte termijn niet geboden kan worden. Daarbij adviseerde de burgermoeder het gezin om naar het eigen stenen huis te gaan en beloofde ze alle mogelijkheden te onderzoeken. Martha Wolters was daarin duidelijk en zei niet op te geven en een andere plek te zoeken. Die is inmiddels gevonden aan de Scherpenzeelseweg aan de rand van Goor. Daar mogen ze volgens de wet weer drie dagen staan. “En dan vinden we wel weer wat anders want we gaan sowieso door,” aldus Martha Wolters die ook naar het Binnenhof in Den Haag wil na het zomer-reces van de regering.

Gerelateerde berichten