Voorkom inbraak tijdens de vakantie

Daar er in Goor in de laatste periode weer regelmatig wordt ingebroken heeft de Politie Hof van Twente een aantal tips gepubliceerd om inbrekers buiten de deur te houden, ook in de periode dat woningen vanwege vakantie onbewoond zijn. Zo wordt geadviseerd om kostbare spullen uit het zicht te leggen en uiteraard alle ramen en deuren te sluiten. Daarnaast is het raadzaam een lamp aan te laten. Goedgekeurde sloten op ramen en deuren en een anti-inbraakstrip bij de voor- en achterdeur zijn eveneens raadzaam. Dat geldt ook voor buitenverlichting met een bewegingssensor. Tenslotte geeft de politie ook nog het advies om struiken rondom kort te snoeien zodat de woning voor buren en voorbijgangers goed te zien is.


Gerelateerde berichten

  • Brute inbraak in woning Buitenhagen23 september 2018 Brute inbraak in woning Buitenhagen Aan de Buitenhagen in Goor is ingebroken in een woning waarbij ook flinke schade en een ravage werd aangericht. De brute inbraak vond gisteren plaats tussen 09.15 en 21:30 uur. […]
  • Weer brute inbraak bij Avania aan de Kerkstraat8 februari 2019 Weer brute inbraak bij Avania aan de Kerkstraat In de zogenoemde Avania-shop bij het Avia-tankstation aan de Kerkstraat is vannacht een grote hoeveelheid sigaretten buitgemaakt. Twee inbrekers drongen rond 01:30 uur het pand met geweld […]
  • Aantal inbraken in de omgeving neemt toe15 oktober 2016 Aantal inbraken in de omgeving neemt toe Het aantal inbraken in Goor en omgeving is de laatste maand opvallend gestegen. Deze week werd nog ingebroken in een woning op De Gossinksweide en daarmee wordt een trend doorgezet die in […]
  • Inbraak bij Kringloop-outlet6 mei 2019 Inbraak bij Kringloop-outlet De Kringloop-outlet Hof van Twente aan de Pastoriestraat is afgelopen weekeinde bestolen door inbrekers. Zij wisten binnen te komen en een aanzienlijk bedrag aan contant geld buit te […]
  • Verzoek tot oplettendheid in buurtpreventie-apps2 november 2017 Verzoek tot oplettendheid in buurtpreventie-apps In Goor en omgeving is er in de afgelopen weken weer meer dan gemiddeld ingebroken. Zo werden vorige week nog diverse ruiten van bedrijfsauto's ingeslagen en spullen buitgemaakt op het […]