Inbrekers slaan (tevergeefs) toe op complex vv Twenthe

Voetbalvereniging Twenthe is afgelopen weekend slachtoffer geworden van een aantal onverlaten. Op Sportpark Piepwillem is geprobeerd om in te breken en is op meerdere plekken schade aangericht. De club heeft aangifte gedaan. De politie en vv Twenthe is benieuwd of iemand iets heeft gezien in de nacht van zaterdag op zondag tussen 03.00 uur en 04.00 uur. Erg nobel is de poging niet. Bij de club is geen geld te vinden en is ook de prijzenkast van minieme waarde. Hebt u iets waargenomen. Mail dan met robinkemper@nullvvtwenthe.nl

Gerelateerde berichten

  • Poging tot inbraak aan de Rozenstraat11 februari 2017 Poging tot inbraak aan de Rozenstraat Een poging tot inbraak aan de Rozenstraat vannacht. Aan de achterzijde van de schuur is een gat geboord om het slot te forceren. De dader(s) sloeg(en) toe in het holst van de nacht. Ze […]
  • Weer inbraak op industrieterrein1 oktober 2014 Weer inbraak op industrieterrein Het was vannacht weer raak op één van de Goorse bedrijventerreinen. Op de Whee werd vannacht ingebroken in een auto op het terrein van van Erp Auto's en Campers. Hierbij is een ruit […]
  • Inbraak in woning Hengevelderstraat2 november 2016 Inbraak in woning Hengevelderstraat Naar nu blijkt is afgelopen weekend ingebroken in een woning aan de Hengevelderstraat. De inbraak vond plaats in de nacht van zaterdag op zondag. Voor zover kon worden nagegaan, werd er […]
  • Twenthe-erelid Jan Huistede overleden8 maart 2016 Twenthe-erelid Jan Huistede overleden Voetbalvereniging Twenthe heeft geschokt gereageerd op het overlijden van erelid Jan Huistede. De 81-jarige veelzijdige vrijwilliger is afgelopen nacht in zijn slaap overleden. Huistede […]
  • Voorkom inbraak tijdens de vakantie25 juli 2020 Voorkom inbraak tijdens de vakantie Daar er in Goor in de laatste periode weer regelmatig wordt ingebroken heeft de Politie Hof van Twente een aantal tips gepubliceerd om inbrekers buiten de deur te houden, ook in de […]