Kiekeboe viert drie-jarig bestaan

Kringloopwinkel Kiekeboe opende op 3 augustus van het jaar 2017 de deuren in het grote pand aan de Bunschotenstraat. Het was de afsluiting van een roerige episode na de verwoestende brand in het pand van Wawollie op het Goorse haventerrein. In de drie jaar tijd is Kiekeboe een kringloopwinkel met een grote naam in de regio met inmiddels 45 vrijwilligers. Komende zaterdag, 1 augustus, wordt het drie-jarig bestaan gevierd. Vanwege de Coronaregels niet zo uitbundig als gewenst maar er zijn wel de nodige vrolijke noten en verrassingen waarbij iedereen is uitgenodigd van 10:00 uur. Kiekeboe sluit dan om 17.00 uur. Het is vanwege de festiviteiten dan niet mogelijk goederen om in te brengen.

Gerelateerde berichten

  • Kiekeboe gaat weer open18 mei 2020 Kiekeboe gaat weer open De grootste kringloopwinkel van Goor gaat op 2e Pinksterdag weer open. Kiekeboe was de afgelopen weken gesloten vanwege het Coronavirus. Vanaf komende zaterdag kunnen er weer spullen […]
  • Kiekeboe viert één-jarig bestaan24 juli 2018 Kiekeboe viert één-jarig bestaan Kringloopwinkel Kiekeboe viert op 4 augustus het éénjarig bestaan. De kringloopwinkel op het voormalige TSB-terrein ontstond nadat Wawollie op 17 juli van 2016 in de as legde. Vorig jaar […]
  • Grote drukte bij Kiekeboe na opening5 augustus 2017 Grote drukte bij Kiekeboe na opening Dat de behoefte aan een nieuwe Kringloopwinkel, na de brand bij Wawollie vorig jaar groot is in Goor, bleek vandaag. De nieuwe vestiging van Kiekeboe op het voormalige TSB-terrein trok […]
  • Nieuwe kringloopwinkel Kiekeboe kan spullen gebruiken3 juli 2017 Nieuwe kringloopwinkel Kiekeboe kan spullen gebruiken Kiekeboe in Goor zal binnenkort worden geopend. De medewerkers kunnen vanaf nu al tweede hands spullen gebruiken die kunnen worden gebracht naar het voormalige TSB-terrein. Dat kan op […]
  • Wawollie maakt doorstart onder naam Kiekeboe9 mei 2017 Wawollie maakt doorstart onder naam Kiekeboe 17 juli 2016. Een zwarte dag voor tientallen vrijwilligers van kringloopwinkel Wawollie bij de Goorse haven. De onderneming brandde tot aan de grond toe af en werd volledig verwoest. Nu […]