Goor Beats Corona

Een belangrijk vraagstuk ook in Goor en omgeving: hoe verslaan we samen corona? Jongeren uit Goor en omgeving krijgen komende weken de kans om die vraag te beantwoorden. Ze kunnen hun ideeën hierover indienen via een speciale website. Goede ideeën die maximaal € 250,- euro kosten, worden ook echt uitgevoerd in samenwerking met Salut en de gemeente. Kost een idee meer dan wordt gekeken naar een oplossing om het alsnog te realiseren.

Gerelateerde berichten

  • Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis23 maart 2020 Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis Welzijns-organisatie Salut heeft een overzicht gemaakt van de diensten die te raadplegen zijn en de initiatieven die genomen zijn in Goor en omgeving in deze moeilijke periode waarin de […]
  • Eindelijk weer dicht bij moeder…26 mei 2020 Eindelijk weer dicht bij moeder… Een gedenkwaardig moment gistermiddag bij Huize Herfstzon. Daar werd het zogenoemde 'bezoekerscafé' geopend. Door de versoepeling van de Coronaregels mogen verpleeghuizen voorzichtig weer […]
  • Gemeente stelt hal stadhuis beschikbaar voor vaccinatie9 augustus 2020 Gemeente stelt hal stadhuis beschikbaar voor vaccinatie De gemeente Hof van Twente gaat in Goor ruimtes beschikbaar stellen voor het geven van de griepprik, dit najaar. In verband met de geldende Coronaregels (anderhalve meter afstand) heeft […]
  • Stilte waar muziek had moeten klinken…13 april 2020 Stilte waar muziek had moeten klinken… Het Goorse stadshart is nagenoeg leeg en oogt koud en kil op deze Tweede Paasdag. Een enkele winkelier heeft de deuren geopend maar veel klandizie is er niet. hoe anders had dat moeten […]
  • Prijsvraag voor jongeren: Hoe verslaan we Corona?22 juli 2020 Prijsvraag voor jongeren: Hoe verslaan we Corona? Hoe verslaan we samen Corona? Jongeren uit Goor en de overige kernen in de Hof van Twente krijgen de komende weken de kans om die vraag te beantwoorden. Ze kunnen hun ideeën hierover […]