Geert ‘Trompet’ met pensioen

Hij speelt de sterren van de hemel op de Nederlandse podia en is ook jaren de belangrijkste spil in de trompetlessen in de regio en ook in Goor. Was, moeten we nu zeggen. Want Geert Sprick gaat met pensioen. Samen met zijn vrouw Ina, die ook een belangrijke rol heeft gespeeld in de muziek. Na 43 jaar hangt hij de trompet aan de wilgen bij het lesgeven. Een icoon stopt, maar het bloed zal ongetwijfeld kruipen waar het niet gaan kan. En dus blijft Geert ongetwijfeld nog verbonden aan de blaasmuziek. Al is het alleen maar op de nationale televisie en zijn wekelijkse programma bij Radio Oost.

Gerelateerde berichten

  • Let’s Try nieuwe cursus muziekschool24 april 2019 Let’s Try nieuwe cursus muziekschool Na de meivakantie begint de Muziekschool Hof van Twente met de nieuwe cursus Let’s Try. In vijf lessen kunnen kinderen daarin kennismaken met het bespelen van een instrument. Speciaal […]
  • Puntdak neemt afscheid van juf Greetje24 juli 2017 Puntdak neemt afscheid van juf Greetje Na 25 jaar is bij de Puntdakschool afscheid genomen van Greetje Leuvenink. Zij gaat na 25 jaar met pensioen. Juf Greetje begon haar loopbaan in 1974 in Almen en kwam in 1992 bij de […]
  • Alois Hilbers nieuwe directeur Prins Constantijnschool14 maart 2017 Alois Hilbers nieuwe directeur Prins Constantijnschool Alois Hilbers wordt de nieuwe directeur van de Goorse Prins Constantijnschool. De Hengeloër had de afgelopen jaren de leiding bij basisschool Het Prisma in Borne en was ook directielid van […]
  • Groots afscheid voor juf Helma op De Albatros5 juli 2018 Groots afscheid voor juf Helma op De Albatros Generaties trokken aan haar voorbij op de katholieke basisschool De Albatros en na ruim 42 jaar is het moment van afscheid nemen daar. Juf Helma beleefde vandaag haar laatste werkdag en […]
  • Wiene-directeur Haarman met pensioen12 juli 2019 Wiene-directeur Haarman met pensioen Directeur Rob Haarman van OBS Wiene heeft zijn laatste werkdag achter de rug. Hij was 25 jaar in dienst van het openbaar onderwijs in Rijssen waarna hij 19 jaar in dienst was van de […]