Hector gastheer voor talentvolle meiden

SV Hector is in deze vakantieweken de gastheer van de talenten van de meest talentvolle voetbalsters uit de regio. De zogenoemde MVTO (Meiden Voetbal Talent Ontwikkeling) verzorgt de techniektrainingen op sportpark ’t Doesgoor voor zo’n zestig getalenteerde meisjes uit de regio Oost in de leeftijd van 11 tot en met 15 jaar. Gisteravond was de eerste van drie trainingen op het Goorse sportpark. Uit Goor zijn Lauren Kamp van Hector en Tesse Boers van GFC geselecteerd voor de trainingen die ook nog op de maandagen 3 en 10 augustus worden gehouden van 18:00 uur tot 19:30 uur.

Gerelateerde berichten

  • FC Twente Vrouwen bij vriendinnendag GFC3 juni 2017 FC Twente Vrouwen bij vriendinnendag GFC De connectie van Goor met de regionale voetbaltrots FC Twente is dit jaar wel heel zichtbaar. Na de aankondiging dat de eredivisieclub het voorseizoen opent met een wedstrijd tegen GFC en […]
  • Clinic van FC Twente Vrouwen bij ‘Club van de maand’ GFC10 oktober 2018 Clinic van FC Twente Vrouwen bij ‘Club van de maand’ GFC GFC is deze maand 'Club van de maand' bij de FC Twente Vrouwen en dat betekent dat er op sportpark Heeckeren een clinic gevolgd kan worden van de voetbaldames die, in de herfstvakantie, op […]
  • Finales Hoftoernooi voor meisjes op ’t Doesgoor25 april 2017 Finales Hoftoernooi voor meisjes op ’t Doesgoor De velden van sv Hector zijn het decor voor één van de vier voorrondes én de finales van een nieuw voetbaltoernooi voor meisjes uit de Hof van Twente. Dat wordt georganiseerd door de […]
  • The pink lady’s van sv Hector2 oktober 2015 The pink lady’s van sv Hector Opvallen doen ze in ieder geval wel. The Pink Lady's van sv Hector die elke maandag, in navolging van de mannelijke collega's op zondag, ook een zogenoemde 7 tegen 7-groep hebben […]
  • Louis Ernst Lid van Verdienste bij sv Hector9 januari 2017 Louis Ernst Lid van Verdienste bij sv Hector Louis Ernst is gisteren benoemd tot Lid van Verdienste van sv Hector. Dat gebeurde tijdens de nieuwjaarsreceptie van de groen witten in het clubhuis op sportpark 't Doesgoor. De 75-jarige […]