Goor is net zo mooi als Mallorca…

Het was de bedoeling om met een grote groep Goorse jongeren het Spaanse eiland Mallorca onveilig te maken maar het Corona-virus stond dat in de weg. Dat de crisis ook creatief maakt bewijzen de Goorse vakantiegangers deze week op een terrein aan de rand van het Twentse Haagje. In plaats van feesten op het overbekende Mega-park op Mallorca werd er op eigen houtje een feestterrrein ingericht dat de naam Mega-stall mee heeft gekregen en waar de Goorse groep zich meer dan uitstekend vermaakt met naast de nodige versnaperingen ook feestelijke activiteiten en een duik in het zelfgemaakte zwembad…

Gerelateerde berichten

  • Salut: Jongeren mogen activiteit verzinnen4 mei 2021 Salut: Jongeren mogen activiteit verzinnen Een nieuw onderdeel van Salut. Zij hebben Impacter LAB in het leven geroepen. En dat houdt concreet in dat het jongeren tussen de 14 en 27 jaar de kans geeft om vanaf mei tot en met  juni […]
  • Goorse jongeren richten jongerenraad op voor de Hof2 april 2021 Goorse jongeren richten jongerenraad op voor de Hof Op initiatief van de Goorse jongeren Merel Lugtmeier en Mathijs Gelen is een jongerenraad opgericht die de belangen van de jeugd in de hele gemeente Hof van Twente moet gaan behartigen. […]
  • Coaches Impacter klaar voor hulp aan jongeren27 maart 2021 Coaches Impacter klaar voor hulp aan jongeren Het project Impacter van welzijnsorganisatie Salut kan van start gaan. Na de aankondiging in november zijn er een aantal jongerencoaches aangenomen en getraind en nu klaar voor om et de […]
  • Jongeren #nogffvolhouden18 februari 2021 Jongeren #nogffvolhouden De jongerenwerkers van Salut Welzijn in Hof van Twente doen mee aan de landelijke campagne #nogffvolhouden. Deze campagne is bedoeld om jongeren een hart onder de riem te steken in […]
  • Nauta: “niet dronken na half vijf over straat zwerven…”27 januari 2021 Nauta: “niet dronken na half vijf over straat zwerven…” In een videoboodschap heeft burgemeester Nauta een update gegeven over de Corona-maatregelen en de naleving ervan in Goor en de overige kernen in de Hof. Allereerst gaf ze de complimenten […]