Goor is net zo mooi als Mallorca…

Het was de bedoeling om met een grote groep Goorse jongeren het Spaanse eiland Mallorca onveilig te maken maar het Corona-virus stond dat in de weg. Dat de crisis ook creatief maakt bewijzen de Goorse vakantiegangers deze week op een terrein aan de rand van het Twentse Haagje. In plaats van feesten op het overbekende Mega-park op Mallorca werd er op eigen houtje een feestterrrein ingericht dat de naam Mega-stall mee heeft gekregen en waar de Goorse groep zich meer dan uitstekend vermaakt met naast de nodige versnaperingen ook feestelijke activiteiten en een duik in het zelfgemaakte zwembad…

Gerelateerde berichten

  • Malle ist nur einmal im Jahr…30 juli 2016 Malle ist nur einmal im Jahr… Nu het dit weekend rustig is op theatergebied, kunnen tientallen Goorse jongeren vanavond in alle rust hun koffers pakken voor een welverdiende vakantie. Een heel peloton Goorsen zoekt […]
  • Mallorca-party in afgesloten Grotestraat21 augustus 2017 Mallorca-party in afgesloten Grotestraat Er komen enerverende weekeinden aan voor de Goorse sportliefhebbers, feestgangers- en cafébezoekers. Over een kleine twee weken is er de wielerronde in het centrum van Goor met aansluitend […]
  • Prijsvraag voor jongeren: Hoe verslaan we Corona?22 juli 2020 Prijsvraag voor jongeren: Hoe verslaan we Corona? Hoe verslaan we samen Corona? Jongeren uit Goor en de overige kernen in de Hof van Twente krijgen de komende weken de kans om die vraag te beantwoorden. Ze kunnen hun ideeën hierover […]
  • Wegens succes geprolongeerd: Mallorca-party6 juli 2018 Wegens succes geprolongeerd: Mallorca-party Het Goorse centrum is morgenmiddag voor een deel afgesloten vanwege de tweede Mallorca-party die bij- en door de Goorse café's Johny's en De Buurman wordt georganiseerd. Dat feest in […]
  • Goorse groeten vanaf Mallorca…3 augustus 2016 Goorse groeten vanaf Mallorca… We meldden al eerder dat een grote groep Goorse jongeren naar het Spaanse eiland Mallorca zou reizen voor een zonnige relax- en feestvakantie. Nou, ze zijn gearriveerd en vermaken zich […]