Een kleine stal op de grote weide…

loerkerststal

Het is een feëriek gezicht. Een klein houten kerststalletje op de grote weide van Roelofsen. Het is een mooie entree van Goor die is mogelijk gemaakt door de stichting LOER die op deze wijze een ieder prettige feestdagen wil toewensen.

Gerelateerde berichten

  • Jongeren CDA bezoeken Herfstzon23 december 2013 Jongeren CDA bezoeken Herfstzon De jongeren afdeling van het CDA in Overijssel hebben in deze donkere dagen een bezoek gebracht aan zorgcentrum De Herfstzon. De ouderen werden in de gemeenschappelijke ruimte verrast met […]
  • Nieuwe dirigente voor volwassenen-ensemble ‘Allround’22 september 2020 Nieuwe dirigente voor volwassenen-ensemble ‘Allround’ Ria Degenkamp (foto) is de nieuwe dirigente van het volwassenen-ensemble 'Allround' van The Home of Talents. Ze neemt het stokje over van Annemarieke van der Ploeg. Vanaf morgen (23 […]
  • Nijland gehuldigd als Derbyplayer 201421 mei 2014 Nijland gehuldigd als Derbyplayer 2014 Mark Nijland is vanavond voor de benefietwedstrijd tussen het Goors elftal en FC Twente A1 in het zonnetje gezet. De aanvaller van vv Twenthe ontving uit handen van oud-Gorenaar André […]
  • Renovatie Braakmolen begonnen21 april 2010 Renovatie Braakmolen begonnen De Goorse Braakmolen staat er deze dagen wat 'uitgekleed' bij. Voor de renovatie zijn diverse delen van het zogenoemde kruiwerk weggehaald (foto) om te worden vervangen. In de komende […]
  • Goorse Passion trekt veel bekijks ondanks regen28 maart 2018 Goorse Passion trekt veel bekijks ondanks regen De weersomstandigheden waren niet dat wat gewenst was maar de regen weerhield een groot aantal mensen er niet van om toch mee te lopen in de stoet achter het grote witte kruis tijdens de […]