Brand bij Bruins&Kwast

Op het terrein van Bruins & Kwast aan de Mossendamsdwarsweg in Goor, is vanmiddag een vrachtwagen uitgebrand. Ook de oplegger met een lading takken, vatte vlam. Bij de brand kwam veel rook vrij. Brandweerkorpsen uit Goor, Enter, Diepenheim en Holten hebben de brand bestreden. Foto’s: Hof van Twente Fotografie.

Gerelateerde berichten

  • Afval ook de komende zes jaar naar Bruins&Kwast25 mei 2019 Afval ook de komende zes jaar naar Bruins&Kwast Voor het afleveren van grof afval kunnen de inwoners van Goor en omgeving ook de komende zes jaar terecht bij Bruins&Kwast aan de Mossendamsdwarsweg. Na aanbesteding werd door Twente […]
  • Paniek om vuur Biogasinstallatie3 november 2017 Paniek om vuur Biogasinstallatie De onlangs geopende Biogasinstallatie bij Bruins & Kwast heeft gisteravond tot commotie geleid. Omwonenden en voorbijgangers moeten duidelijk nog wennen aan de neveneffecten getuige de […]
  • Grote brand bij Bruins&Kwast (UPDATE)6 september 2018 Grote brand bij Bruins&Kwast (UPDATE) Bij afvalverwerkingsbedrijf Bruins&Kwast woedde vannacht een grote brand. Op het milieupark aan de Mossendamsdwarsweg is rond 03:15 uur brand ontstaan in een grote berg gras van circa […]
  • Vuilnisbrand op S1511 mei 2020 Vuilnisbrand op S15 De brandweer moest gisteravond aan het einde van de avond uitrukken voor een brandmelding op de N347 (S15). Daar stond een vuilnisbak in brand op de parkeerplaats tussen Goor en Enter. De […]
  • Goorse brandweer naar grote brand in Bentelo21 februari 2020 Goorse brandweer naar grote brand in Bentelo De Goorse brandweer verleende vanmiddag assistentie bij een grote brand in een kippenschuur aan de Bentelerhaarweg in Bentelo. De tankwagen uit Goor werd daarvoor ingezet. Bij de brand […]