Voedselbank naar de Bunschotenstraat

De Goorse voedselbank gaat verhuizen. De gemeente heeft een plek gevonden in het bedrijfsverzamelgebouw aan de Bunschotenstraat 14 (foto) op het oude TSB-terrein. De voedselpakketten werden in de voorbije maanden uitgeleverd vanuit de Reggehof terwijl daarvoor een ruimte in de voormalige Mavo aan de Rozenstraat de locatie was van de voedselbank. De Goorse voedselbank is onderdeel van de voedselbank Midden Twente waar een kleine 400 gezinnen uit Hengelo, Borne en de Hof van Twente gebruik van maken.

Gerelateerde berichten

  • Kansenboek gepresenteerd voor ontwikkeling TSB-terrein3 juli 2020 Kansenboek gepresenteerd voor ontwikkeling TSB-terrein De gemeente Hof van Twente heeft een zogenoemd 'kansenboek' gepresenteerd voor de ontwikkeling van het Goorse TSB-terrein. Daarin staan allerlei suggesties wat er met het voormalige […]
  • Voedselactie kerken gaat stoppen28 april 2020 Voedselactie kerken gaat stoppen De voedsel-inzameling bij de Hofkerk van de gezamenlijke kerken gaat stoppen. Dit om dat de Voedselbank Midden Twente besloten heeft om de uitgifte van pakketten via de reguliere […]
  • Hofkracht & Woonfestival druk bezocht14 oktober 2017 Hofkracht & Woonfestival druk bezocht Het was de hele dag een drukte van belang in en om de oude hallen op het TSB-terrein in Goor. In de nostalgische sfeer van daar waar vroeger velen zwoegden in de stoomblekerij […]
  • Gemeente koopt Bouwensterrein voor doortrekken Molenstraat richting Bunschotenstraat9 november 2018 Gemeente koopt Bouwensterrein voor doortrekken Molenstraat richting Bunschotenstraat De gemeente Hof van Twente heeft een braakliggend perceel in de Molenstraat gekocht om de grond te gebruiken voor de aansluiting op de Bunschotenstraat. Het is het terrein waar vroeger […]
  • Duurzaam woonfestival op TSB terrein13 september 2017 Duurzaam woonfestival op TSB terrein Het was al enige tijd een wens van het college en de gemeenteraad en op zaterdag 14 oktober is het zover. Dan vindt het zogenoemde Hofkracht & Woonfestival plaats op het voormalige TSB […]