Koperen bruiloft voor Wouter en Leoniek

Aan de hapjes zal het vandaag niet liggen bij de koperen bruiloft van Wouter en Leoniek Holtmaat. Het stel is 12,5 jaar getrouwd en dat wordt met vrienden, familie en het personeel gevierd in de eigen keuken aan de Schoolstraat. Het personeel van de keuken en de winkel aan de Grotestraat wil Wouter en Leoniek van harte feliciteren met deze mijlpaal!

holtmaat

Gerelateerde berichten

  • Robert en Chantal 12,5 jaar getrouwd16 december 2012 Robert en Chantal 12,5 jaar getrouwd Vandaag vieren Robert en Chantal Hofmeijer hun koperen huwelijk. Om vandaag te kunnen feesten zijn de vrienden al vrijdagavond, ondanks de barre weersomstandigheden, begonnen met het […]
  • Paul en Joanetta vieren koperen huwelijk21 juli 2012 Paul en Joanetta vieren koperen huwelijk Vandaag is het precies 12,5 jaar geleden dat Paul en Joanetta Gelen in het huwelijksbootje zijn gestapt. Zij vieren vandaag dus hun koperen huwelijk. De buren van de Van Eedenstraat, […]
  • Britt Haverkate geboren28 maart 2011 Britt Haverkate geboren De familie Haverkate is weer een aanwinst rijker. Roy Haverkate en Paulien Kerkdijk zijn sinds 25 maart de trotse ouders van Britt. Zij zag afgelopen vrijdag namelijk het levenslicht. De […]
  • Mirjam Hakze 16 jaar24 juli 2011 Mirjam Hakze 16 jaar Mirjam Hakze is vandaag zestien zomers jong geworden. Ze viert namelijk haar zestiende verjaardag. De familie Gerritsen wil haar van harte feliciteren met deze feestelijke dag. De redactie […]
  • Bruidspaar Slooff viert koperen huwelijk18 januari 2014 Bruidspaar Slooff viert koperen huwelijk Rob en Jeanet Slooff vieren vandaag hun 12,5 jarige huwelijk. De familie maakt zich reeds op voor het feestje dat zondagavond zal worden gevierd. Via deze weg willen ze Rob en Jeanet […]