De geboorte van de RH-Bioscoop in De Reggehof

Het Filmhuis Alleman maakt nog dit jaar promotie. Goor krijgt een eigen bioscoop. In De Reggehof ziet RH-Bioscoop nog dit jaar het levenslicht. Filmhuis Alleman heeft de laatste jaren al een sterke groei doorgemaakt en het filmaanbod is ook na de corona-pauze enorm in trek. Zo trekt De Beentjes van Sint Hildegard volle zalen. Om in te spelen op een optimale bioscoop-atmosfeer heeft De Reggehof een enquete uitgeschreven onder de theaterbezoekers. Eerder deze week werd duidelijk dat De Reggehof door de Coronacrisis wel twee-derde van het vaste personeel moet ontslaan. Het Filmhuis draait op vrijwilligers.

Gerelateerde berichten

  • Alleman draait Sun Children6 mei 2022 Alleman draait Sun Children In Filmhuis Alleman draait dinsdag de Iraanse film Sun Children. In de film staat het thema kinderarbeid centraal. Sun Children ontving vorig jaar op het filmfestival van Venetië twee […]
  • De film staat nog even centraal in De Reggehof11 februari 2022 De film staat nog even centraal in De Reggehof Waar er landelijk ook versoepelingen in de maak zijn voor de theaters, maken ze zich in De Reggehof deze periode nog vooral op voor veel filmsessies voor de bühne echt weer wordt betreden […]
  • Filmzomer in nieuwe cinema Reggehof1 juli 2021 Filmzomer in nieuwe cinema Reggehof De nieuwe RH cinema opent op 14 juli en zal daarna een zomer tegemoet gaan met veel films. De eerste is ‘De nog grotere slijmfilm’. De grote zaal is inmiddels voorzien van een nieuw […]
  • Alleman hoort nu bij de grote filmhuizen25 juni 2021 Alleman hoort nu bij de grote filmhuizen Filmhuis Alleman mag zich met ingang van het nieuwe seizoen scharen onder de 'grote' filmhuizen. Voortaan zullen de allernieuwste films op het nieuwe doek van de Reggehof te zien zijn. […]
  • La Vérité in Filmhuis Alleman7 december 2020 La Vérité in Filmhuis Alleman Filmhuis Alleman toont morgenavond, dinsdag 8 december 20:00 uur, de film La Vérité. Dat is een Japans-Franse dramafilm uit 2019 waarin het Franse filmicoon Fabienne door iedereen in haar […]