Schietincident op Het Tuindorp UPDATE

Een vermeend schietincident aan de Van Kollaan en de Doctor J.H. Ten Boschstraat. Daar is volgens omstanders uit een woning geschoten op een ander huishouden met een luchtbuks. De politie is met groot materieel uitgerukt maar ter plekke bleek de man de buks legaal te hebben en volgens de politie was de ‘schietactie’ veilig opgezet zegt een woordvoerder op de site van de Tubantia. De buurt is de laatste maanden al vaker in opspraak geraakt door een recidivist die het ook geregeld aan de stok heeft gehad met de plaatselijke Hermandad. Foto’s: Hof van Twente Fotografie.

Gerelateerde berichten

  • Ergernis rondom oud-papier-hysterie11 mei 2020 Ergernis rondom oud-papier-hysterie Het is een doorn in het oog van veel buurtbewoners. De hysterie en de brutaliteit rondom de inzameling van het oud-papier aan de Van Kollaan. Bij de containers ontstond afgelopen dagen […]
  • Drankrijder zonder rijbewijs verstopt zich niet goed genoeg…14 juni 2020 Drankrijder zonder rijbewijs verstopt zich niet goed genoeg… Een 36-jarige Gorenaar is afgelopen nacht voor de derde keer binnen een maand aangehouden met drank op en zonder geldig rijbewijs. Op de Nachtegaalstraat in Goor werd hij door […]
  • Goorse wegpiraat richt nu ravage aan in Lochem1 juli 2020 Goorse wegpiraat richt nu ravage aan in Lochem Een 36-jarige man uit Goor, die in de afgelopen weken al vaker is aangehouden is vannacht opnieuw in de fout gegaan. Onder invloed van alcohol richtte hij dit keer een ravage aan bij een […]
  • Kind door brandweer uit boom gehaald5 mei 2016 Kind door brandweer uit boom gehaald Een kat uit de boom halen wil nog wel eens voorkomen voor de mannen en vrouwen van de Goorse brandweer maar wat woensdag op 't Tuindorp gebeurde was een noviteit. Een meisje was met […]
  • Zoektocht naar automobilist die doorreed10 januari 2015 Zoektocht naar automobilist die doorreed De politie is op zoek naar een automobilist die doorreed nadat hij een ongeval veroorzaakte in de Kerkstraat. De man reed afgelopen vrijdag in een grijze MPV over de Kerkstraat en sneed […]