Vijf Gorenaren in Hoftalenten

Mart Hakkert, Ellen Verdriet, David Igriashvici, Petty Rikkert en Leroy Thijssen doen op vrijdag 30 december in De Reggehof een gooi naar Hoftalent 2011. De vijf Gorenaren zijn samen met vier andere finalisten uit de Hof door de audities gekomen. De presentatie is in handen van Oene Loonstra en Hilke ten Duis. De Travelin’ Band zorgt voor de muzikale begeleiding. Wethouder Pieter van Zwanenburg verricht de prijsuitreiking. Vorig jaar zegevierde de Goorse Anna Bouwer (foto). David Igriashvici en Leroy Thijssen werden tweede. Petty Rikkert won toen de publieksprijs.

101230_Hoftalenten_Anna

Voordat de Hoftalenten het podium opkomen is er eerst een optreden van de Juniortalenten met daarin ook veel Goorse invloed. Merle te Velthuis, Lieke Huuskes, Annemarie Boonk, Daan Zwierink, Noa Meijer, Lindy Egberts, Shirley Leferink, Roan Endeman en Manouk Oosterveld worden begeleid door de Travelin’ Band.

Ook Nikita Krouwer, Romee Wittrock, Lieke Lammertink, Manon Verdriet en Naledi Klarenbeek betreden als Juniortalent het podium. De Juniortalenten tussen de twaalf en zestien jaar treden vanaf 19.00 uur op. Rond 20.45 uur begint het hoofdprogramma.