Geen Corona-besmettingen in Goor

Ook in de afgelopen twee weken is de teller op 0 blijven staan voor wat betreft het aantal Corona-besmettingen in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente. Dat blijkt uit de overzichtskaart die het Avro/Tros-programma heeft gepubliceerd. Ook in de twee weken daarvoor na het alternatieve Schoolfeest, bleek er niemand positief getest te zijn. Sinds de uitbraak van het virus in Nederland zijn er in de Hof 4 (oudere) mensen overleden die het Coronavirus bij zich droegen. Het aantal ziekenhuisopnames staat nog steeds op 15.

Gerelateerde berichten

  • Vijf nieuwe besmettingen in de Hof19 augustus 2020 Vijf nieuwe besmettingen in de Hof Er zijn in de afgelopen twee weken vijf nieuwe besmettingen van het Coronavirus geregistreerd in de gemeente Hof van Twente. Dat blijkt uit cijfers van de GGD. Het is niet bekend of er […]
  • Gemeente stelt hal stadhuis beschikbaar voor vaccinatie9 augustus 2020 Gemeente stelt hal stadhuis beschikbaar voor vaccinatie De gemeente Hof van Twente gaat in Goor ruimtes beschikbaar stellen voor het geven van de griepprik, dit najaar. In verband met de geldende Coronaregels (anderhalve meter afstand) heeft […]
  • Goor locatie Coronatesten Twente28 mei 2020 Goor locatie Coronatesten Twente Het bedrijfspand aan de Kooimaten 2, op industrieterrein Zenkeldamshoek is vanaf komende week één van de twee testlocaties in Twente waar mensen zich kunnen laten testen op het […]
  • 62 besmettingen de Hof21 mei 2020 62 besmettingen de Hof In de gemeente Hof van Twente zijn sinds de uitbraak van het Corona-virus, 62 mensen positief getest. Dat zei burgemeester Nauta tijdens een uitzending van Hofstreek FM. Er zijn tot nu […]
  • Geen nieuwe Coronabesmettingen in de Hof2 september 2020 Geen nieuwe Coronabesmettingen in de Hof Er is sinds 19 augustus niemand uit Goor en de overige kernen in de Hof van Twente positief getest op het Corona-virus. Dat blijkt uit cijfers van het RIVM. In de weken voor 19 augustus […]