Asbestsanering: Lijsterstraat vijf weken dicht

De Goorse Lijsterstraat (foto) op De Whee is vanaf 17 augustus vijf weken afgesloten voor het saneren van alle voortuinen. Daarvan zijn er enkele vervuild met asbest maar preventief worden ook de andere tuinen ‘schoon gemaakt’. De saneringswerkzaamheden worden begeleid door projectbureau BAS in opdracht van de gemeente Hof van Twente.

Gerelateerde berichten

  • Sanering asbest tuinen Irisstraat gestart29 januari 2021 Sanering asbest tuinen Irisstraat gestart Het Projectbureau Bodem Asbest Sanering is begonnen met de asbestsanering in 17 tuinen aan de Goorse Irisstraat in Goor. Uit onderzoek van Projectbureau BAS is gebleken dat er behoorlijk […]
  • Werkzaamheden Deldensestraat afgerond21 december 2018 Werkzaamheden Deldensestraat afgerond De werkzaamheden aan en op de Deldensestraat zijn vandaag afgerond. Naast de asbestsanering is daar het riool vervangen en is de bestrating van het fietspad en de stoep vernieuwd. De […]
  • Ernstige verkeershinder Deldensestraat vanaf komende maandag12 september 2018 Ernstige verkeershinder Deldensestraat vanaf komende maandag Het verkeer moet vanaf komende maandag (17 september) rekening houden met ernstige verkeershinder op de Deldensestraat. Daar zal, naast de saneringswerkzaamheden die al enige tijd bezig […]
  • Vragen over rest-verontreiniging na asbestsanering19 mei 2022 Vragen over rest-verontreiniging na asbestsanering Bewoners van de Oude Haaksbergerweg zijn bezorgd over de evaluatie van Arcadis en de Provincie Overijssel na de grootschalige asbestsanering op 't Gijmink. Volgens dit rapport zou er in […]
  • Kruising Scherpenzeelseweg-Patrijzenstraat drie weken afgesloten6 december 2021 Kruising Scherpenzeelseweg-Patrijzenstraat drie weken afgesloten De kruising op de Scherpenzeelseweg met de Patrijzenstraat en de Fazantstraat is de komende weken afgesloten voor alle verkeer. Er wordt daar een extra rioolstelsel aangelegd waarmee […]