Asbestsanering: Lijsterstraat vijf weken dicht

De Goorse Lijsterstraat (foto) op De Whee is vanaf 17 augustus vijf weken afgesloten voor het saneren van alle voortuinen. Daarvan zijn er enkele vervuild met asbest maar preventief worden ook de andere tuinen ‘schoon gemaakt’. De saneringswerkzaamheden worden begeleid door projectbureau BAS in opdracht van de gemeente Hof van Twente.

Gerelateerde berichten

  • Werkzaamheden Deldensestraat afgerond21 december 2018 Werkzaamheden Deldensestraat afgerond De werkzaamheden aan en op de Deldensestraat zijn vandaag afgerond. Naast de asbestsanering is daar het riool vervangen en is de bestrating van het fietspad en de stoep vernieuwd. De […]
  • Ernstige verkeershinder Deldensestraat vanaf komende maandag12 september 2018 Ernstige verkeershinder Deldensestraat vanaf komende maandag Het verkeer moet vanaf komende maandag (17 september) rekening houden met ernstige verkeershinder op de Deldensestraat. Daar zal, naast de saneringswerkzaamheden die al enige tijd bezig […]
  • Riolen op De Whee worden gerenoveerd27 maart 2017 Riolen op De Whee worden gerenoveerd De riolen in een 13-tal straten op de De Whee in Goor krijgen vanaf volgende week een fikse opknapbeurt. Deze verkeren in een matige staat omdat op sommige plekken de doorstroming van het […]
  • Leeuwerikstraat toch eerder op de schop22 oktober 2018 Leeuwerikstraat toch eerder op de schop Het riool en het wegdek in de Leeuwerikstraat wordt toch eerder vervangen. Er ontstond onduidelijkheid na de beantwoording van vragen van SP-er Frank Stevens na klachten van buurtbewoners […]
  • Afsluitende deel sanering Gijmink valt 3 miljoen duurder uit13 april 2020 Afsluitende deel sanering Gijmink valt 3 miljoen duurder uit De kosten ven het laatste deel van de Goorse wijk 't Gijmink zijn 3 miljoen hoger uitgevallen dan aanvankelijk begroot. De totale projectkosten bedroegen € 45,5 miljoen. Er is besloten om […]