Konijn Snoes vermist in de Catsstraat

Roan Kouri is haar konijn kwijt. Het beestje heet Snoes en is sinds afgelopen weekeinde spoorloos. Ze is weggelopen vanuit haar onderkomen in de Catsstraat. Het konijn dat is afgebeeld op onderstaande foto is niet mensenschuw. Roan wil haar huisdier uiteraard graag terug en vraagt eenieder om ernaar uit te kijken. Wie meer informatie heeft kan bellen met 06-28423055.

Gerelateerde berichten

  • Weer gebakken spons gevonden op De Whee3 oktober 2016 Weer gebakken spons gevonden op De Whee Er is weer een gebakken spons gevonden op De Whee. Gebakken sponzen worden door hondenhaters achtergelaten om de viervoeters te vergiftigen. De 4-jarige Jette van der Plas vond de spons in […]
  • Sleutel gevonden in de Korhoenstraat12 december 2019 Sleutel gevonden in de Korhoenstraat Een berichtje van Ina Veenstra. Zij heeft een sleutel gevonden in de Korhoenstraat op de Goorse Hogenkamp. Het gaat om de sleutel op onderstaande foto. Wie de sleutel mist kan bellen met […]
  • OV-kaart gevonden27 augustus 2020 OV-kaart gevonden De OV-kaart die op onderstaande foto is afgebeeld is gevonden bij het treinstation in Goor. Op de kaart staat de naam D. Roost. Hij kan mailen met redactie@nullgoorsnieuws.nl.
  • Step vermist in de PC Hooftstraat31 augustus 2020 Step vermist in de PC Hooftstraat Een oproep van Jantina Jansen aan diegene die er met de step van haar zoon vandoor is gegaan: "Wil diegene die donderdag vanaf het speeltuintje aan de PC Hooftstraat de step van onze zoon […]
  • Valkparkiet vermist28 juni 2020 Valkparkiet vermist De tamme valkparkiet Rocky is op Schoolfeestzaterdag weggevlogen vanaf de Iependijk in Goor. Het is een grijze valkparkiet met een gele kop en oranje wangen. Wie de vogel gezien heeft […]