Timmerhuis wint aanbesteding vervanging riool Kievitstraat

De gemeente Hof van Twente heeft het project bij de herinrichting van de Kievitstraat opgedragen aan Timmerhuis Weg- & Waterbouw B.V.. De onderneming heeft de aanbesteding gewonnen voor de inschrijfsom van €837.000. Het college laat weten dat dit past binnen het beschikbare budget. De verwachting is dat dit najaar kan worden begonnen met de werkzaamheden aan de Kievitstraat, Leeuwerikstraat en Merelstraat.

Gerelateerde berichten

  • Groene parkeerplaatsen in de Leeuwerikstraat2 april 2021 Groene parkeerplaatsen in de Leeuwerikstraat Het lijkt alsof de auto's op het gras moeten worden geparkeerd na de werkzaamheden in de Leeuwerikstraat maar dat is slechts ten delen waar. Bij de herinrichting zijn er zogenoemde […]
  • Reünie 40-jarige buurtvereniging De Leeuwerik12 februari 2020 Reünie 40-jarige buurtvereniging De Leeuwerik Buurtvereniging de Leeuwerik werd in 1980 van de vorige eeuw opgericht en viert dus dit jaar haar 40-jarig jubileum. In het kader daarvan is er een reünie op zaterdagmiddag 20 juni voor […]
  • Leeuwerikstraat toch eerder op de schop22 oktober 2018 Leeuwerikstraat toch eerder op de schop Het riool en het wegdek in de Leeuwerikstraat wordt toch eerder vervangen. Er ontstond onduidelijkheid na de beantwoording van vragen van SP-er Frank Stevens na klachten van buurtbewoners […]
  • Riool Leeuwerikstraat wordt nog lang niet vervangen17 oktober 2018 Riool Leeuwerikstraat wordt nog lang niet vervangen De gemeente Hof van Twente is niet van plan om het riool in de Leeuwerikstraat op korte termijn te gaan vervangen. In antwoorden op vragen van SP-er Frank Stevens zegt het College van […]
  • Riolering Leeuwerikstraat in belabberde staat, SP wil actie5 oktober 2018 Riolering Leeuwerikstraat in belabberde staat, SP wil actie Het Goorse SP-raadslid Frank Stevens wil dat de gemeente snel wat gaat doen aan de riolering in de Leeuwerikstraat. Die is al jaren in slechte staat en zorgt daardoor voor overlast bij de […]