Ook andere gegadigden standplaatsen woonwagens in gesprek met gemeente

De gemeente Hof van Twente is gisteravond in gesprek geweest met gegadigden die zich hebben aangemeld voor een woonwagenstandplaats. In totaal zijn er negen aanvragen voor een woonwagenplek ingediend waaronder een van Martha Wolters en haar gezin. Zij was niet bij het gesprek aanwezig en gaat morgen naar het college van de Rechten van de Mens in de hoop op een gunstige uitspraak. Wat er uit het gesprek is gekomen is niet duidelijk maar het is inmiddels wel duidelijk dat de diverse gegadigden niet allemaal op één kamp willen waardoor het voor de gemeente Hof van Twente niet eenvoudig is om tot een oplossing in Goor te komen op korte termijn. Wolters is inmiddels weer verkast maar zit nog wel steeds met haar ‘demonstratie-caravan’ op de Kevelhammerhoek (foto).

Gerelateerde berichten

  • Permanente demonstratieplek voor Wolters maar niet tot tevredenheid21 augustus 2020 Permanente demonstratieplek voor Wolters maar niet tot tevredenheid De gemeente Hof van Twente heeft Martha Wolters en haar gezin een permanente demonstratieplek aangeboden aan de zijkant van het Schoolfeestplein maar deze wordt door het trio niet […]
  • Woonwagen-gate: Niet naar huis…24 juli 2020 Woonwagen-gate: Niet naar huis… Het trio woonwagenbewoners dat strijdt voor een standplaats in Goor is inmiddels weg van de plek aan de Gruttostraat. Dit na een bezoek van burgemeester Ellen Nauta die de demonstranten […]
  • Woonwagenstandplaatsen nog ver weg28 augustus 2020 Woonwagenstandplaatsen nog ver weg De realisatie van nieuwe woonwagenstandplaatsen in Goor kan nog wel twee tot drie jaar in beslag nemen. Dat blijkt uit een raadsbrief van burgemeester Nauta en verantwoordelijk wethouder […]
  • Wolters terug op Schoolfeestplein13 augustus 2020 Wolters terug op Schoolfeestplein Martha Wolters is met haar man, zoon en caravan vandaag weer neergestreken op het Schoolfeestplein voor het gemeentehuis in Goor. De afgelopen dagen bivakkeerde het gezin dat actie voert […]
  • Wolters heeft goede hoop na zitting in Utrecht7 augustus 2020 Wolters heeft goede hoop na zitting in Utrecht 'Het klonk heel positief allemaal' zegt Martha Wolters hoopvol. Ze is gisteren ter zitting geweest bij het College voor de rechten van de mens in Utrecht. Daar heeft ze haar zaak om een […]