Keuken-Prins Henri Elbert 50 jaar

Van penis tot Puch en de nodige snedige teksten op diverse doeken. Het is Henri Elbert allemaal ten deel gevallen vlak voordat hij Abraham zag. Familie, vrienden en bekenden hebben er in de Mulderskamp een mooie ‘kroam’ van gemaakt zodat iedereen kan zien dat de grote en brede ‘Keuken-Prins’ de halve eeuw heeft vol gemaakt. Henri Elbert staat bekend als vakman pur sang met zijn Perfect Woonaanpassingen en was enige jaren geleden Hofprins van CV Sterzo. In een verder verleden was hij ook onderdeel van de roemruchte ‘Wild Boys’. De haren zijn eraf. Het ‘wilde’ bij vlagen nog niet. “Mooi zo deurgoan mien jongen…” Dat is het devies en advies. Met de groeten en de felicitaties van allemaal.

Gerelateerde berichten

  • Hector opent volgende week fraai verbouwde kantine24 juni 2020 Hector opent volgende week fraai verbouwde kantine Het was de bedoeling om de kantine van SV Hector later dit jaar te gaan verbouwen maar door de Corona-crisis is dat eerder gebeurd omdat door de gedwongen sluiting er ineens voldoende […]
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Sarah Jolanda bij de club van 5031 oktober 2020 Sarah Jolanda bij de club van 50 Ze is klein van stuk maar 'groots met het mondje' staat op één van de vele spandoeken te lezen voor de woning van Jolanda Elbert op de Mulderskamp. De blonde Goorse van Needse komaf viert […]
  • VIDEO: Het carnaval van Prins Henri3 april 2019 VIDEO: Het carnaval van Prins Henri Het is al even geleden, maar het carnavalsseizoen van Prins Henri Elbert is nog één keer in beeld samengevat. De filmmakers van That's Life hebben het seizoen van CV Sterzo gepakt in de […]
  • Gerard en Annie een gouden paar!19 november 2020 Gerard en Annie een gouden paar! Het is, al zij het bescheiden, vandaag feest voor Annie en Gerard Huisstede. Het Goorse paar is vandaag 50 jaar getrouwd en zo'n gouden mijlpaal is natuurlijk alle reden om ze via […]