Gemeente stelt hal stadhuis beschikbaar voor vaccinatie

De gemeente Hof van Twente gaat in Goor ruimtes beschikbaar stellen voor het geven van de griepprik, dit najaar. In verband met de geldende Coronaregels (anderhalve meter afstand) heeft de regering aan gemeentes gevraagd om daarin mee te denken. Ook de gemeente Hof van Twente heeft een dergelijk verzoek gehad en gaat in Goor de hal van het gemeentehuis daarvoor inrichten op twee zaterdagen in het najaar.

Gerelateerde berichten

  • Burgemeester Nauta: Bezoek geen drinkketen17 maart 2020 Burgemeester Nauta: Bezoek geen drinkketen In navolging van de tv-toespraak van Minister-President Mark Rutte, gisteravond, heeft ook Burgemeester Ellen Nauta vandaag een toespraak gehouden die op beeld is vast gelegd. Daarin […]
  • Aantal besmettingen in de Hof loopt op30 september 2020 Aantal besmettingen in de Hof loopt op Het aantal mensen dat in de Hof van Twente is besmet met het Corona-virus is in de afgelopen weken opgelopen. Er kwamen tot gisteren 17 nieuwe besmettingen bij sinds 16 september. Er […]
  • Eindelijk weer dicht bij moeder…26 mei 2020 Eindelijk weer dicht bij moeder… Een gedenkwaardig moment gistermiddag bij Huize Herfstzon. Daar werd het zogenoemde 'bezoekerscaf√©' geopend. Door de versoepeling van de Coronaregels mogen verpleeghuizen voorzichtig weer […]
  • Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis23 maart 2020 Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis Welzijns-organisatie Salut heeft een overzicht gemaakt van de diensten die te raadplegen zijn en de initiatieven die genomen zijn in Goor en omgeving in deze moeilijke periode waarin de […]
  • Nog geen afgelastingen in Goor en omgeving vanwege Corona12 maart 2020 Nog geen afgelastingen in Goor en omgeving vanwege Corona Alhoewel het aantal Corona-besmettingen ook in Twente toeneemt heeft de gemeente Hof van Twente (nog) niet besloten om activiteiten en evenementen af te gelasten. Op de website van de […]