Gemeente stelt hal stadhuis beschikbaar voor vaccinatie

De gemeente Hof van Twente gaat in Goor ruimtes beschikbaar stellen voor het geven van de griepprik, dit najaar. In verband met de geldende Coronaregels (anderhalve meter afstand) heeft de regering aan gemeentes gevraagd om daarin mee te denken. Ook de gemeente Hof van Twente heeft een dergelijk verzoek gehad en gaat in Goor de hal van het gemeentehuis daarvoor inrichten op twee zaterdagen in het najaar.

Gerelateerde berichten

  • Aantal besmettingen in de Hof loopt op30 september 2020 Aantal besmettingen in de Hof loopt op Het aantal mensen dat in de Hof van Twente is besmet met het Corona-virus is in de afgelopen weken opgelopen. Er kwamen tot gisteren 17 nieuwe besmettingen bij sinds 16 september. Er […]
  • Burgemeester Nauta: Bezoek geen drinkketen17 maart 2020 Burgemeester Nauta: Bezoek geen drinkketen In navolging van de tv-toespraak van Minister-President Mark Rutte, gisteravond, heeft ook Burgemeester Ellen Nauta vandaag een toespraak gehouden die op beeld is vast gelegd. Daarin […]
  • Hof van Twente scoort goed op Nederlandse vaccinatiekaart9 september 2021 Hof van Twente scoort goed op Nederlandse vaccinatiekaart In de gemeente Hof van Twente zal uiteindelijk zo'n 90% van de bevolking volledig gevaccineerd zijn tegen het coronavirus. Dat blijkt uit cijfers van het RIVM die door RTL Nieuws zijn […]
  • Coronabesmettingen Hof stabiel laag in de laatste week16 augustus 2021 Coronabesmettingen Hof stabiel laag in de laatste week Het aantal coronabesmettingen daalde al sinds half juli en is ook in de afgelopen week niet geĆ«xplodeerd. Er werden in de afgelopen zeven dagen 31 besmettingen geregistreerd. Een […]
  • Aantal coronabesmettingen wil nog niet echt zakken21 mei 2021 Aantal coronabesmettingen wil nog niet echt zakken Landelijk gezien dalen de besmettingscijfers maar de regio Twente blijft daarbij achter. Ook het aantal coronabesmettingen in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente is daarop geen […]