Jong katje gevonden bij gezin (update)

De familie Veenstra heeft een kat gevonden. Het beest kwam spontaan aanlopen bij de Goorse familie. “Hij is rood met een wit snuitje en een witte buik. Hij is best jong volgens ons. Wie weet van wie de kat is, kan bellen”, aldus de familie.

Update: Het katje is weer terecht. De eigenaresse heeft het dier opgehaald.

Gerelateerde berichten

  • Kat vermist van de Gossinksweide (Update)23 juni 2012 Kat vermist van de Gossinksweide (Update) De kater van Ate Brunnekreef is sinds vanmorgen vermist. De grote kat, genaamd Frodo, is weggelopen van de Gossinksweide. Frodo is een zwart-grijze kat met witte vlekken. Hij heeft een […]
  • Update: Kater Mozart weer terecht8 juni 2011 Update: Kater Mozart weer terecht Rianne en Pascal zijn hun gecastreerde kater Mozart kwijt. De twee jaar oude kat is dinsdagavond rond zeven uur voor het laatste gezien op Het Jannink. Normaal brengt Mozart de nacht […]
  • Poes Kitty kiest het hazenpad (Update)1 juni 2015 Poes Kitty kiest het hazenpad (Update) Groot is het verdriet bij Rosa`s dochter sinds haar poes Kitty gisteravond niet weer is teruggekeerd van haar uitje. Kitty is een nog geen jaar oud, heeft witte sokjes en een wit kraagje […]
  • Katje zwerft in buitengebied (UPATE)21 maart 2011 Katje zwerft in buitengebied (UPATE) Deze kat zwerft sinds twee dagen rond in het buitengebied van Goor richting Enter. Het cypersgrijze katje heeft groene ogen, 3 witte sokjes (pootjes) en voor een heel klein wit vlekje op […]
  • Kater Gijs vermist omgeving centrum (Update)14 juni 2013 Kater Gijs vermist omgeving centrum (Update) Sinds begin deze week zijn Tim en Jaimie hun kater Gijs kwijt. Gijs is een opvallende witte kat met 3 stippen op zijn kop. Zijn vacht is aan één kant helemaal wit, de andere kant is wit […]